Kaune – nauji sprendimai ieškantiems būsto | Kas vyksta Kaune

Kaune – nauji sprendimai ieškantiems būsto

Organizatorių nuotr.

„Įsirenkite būstą už mūsų pinigus“, – tokią išeitį siūlo unikalaus projekto „Onyx pro“ komanda. Šį projektą, panaudojusi savo statybų bei NT rinkos žinias, sukūrė ambicinga įmonė „Projektų įgyvendinimo sprendimai“.

[galerija kiek=”8″]

„Mūsų misija – nupirktus senus butus prikelti naujam gyvenimui. Visa tai mes padarome už jus: pradedant finansais, baigiant svajonių interjero įgyvendinimu. Už viską galite atsiskaityti vėliau – jau sėkmingai gavę paskolą”, – apie ypač patogų modelį pasakoja Paulius Grikietis, vienas iš „Onyx pro“ idėjos autorių.

„Beje, šis būsto pirkimo modelis labai patrauklus ir tiems, kurie negyvena Lietuvoje arba nori kuo daugiau klausimų spręsti per atstumą“, – intriguoja ekspertas.

Išėjimas iš paskolų akligatvio

„Per ilgus metus nekilnojamo turto bei statybų rinkoje pastebėjome vieną tendenciją: masiškai kraustydamiesi į miesto pakraščius, visiškai apleidžiame strategiškai patogiausias jo vietas. Juk būtent miegamuosiuose rajonuose labiausiai išvystyta infrastruktūra, būtent jiems „atiteko“ patraukliausi sklypai“, – pasakoja P. Grikietis.

Pokyčiai / Organizatorių nuotr.

Pasak NT profesionalo, viena dažniausių priežasčių, kodėl žmonės nedrįsta rinktis senos statybos buto yra remonto klausimai. „Pasiūloje daug apleistų butų, kurių pirkėjai nedrįsta įsigyti dėl kelių priežasčių: visų pirma, tokių butų kapitaliniam sutvarkymui reikia nemažai laiko ir žinių. Visų antra, tai apsunkina paskolos klausimus: kyla baimė, kad jau atidavus rankpinigius vertintojas nesuteiks paskolai reikiamo vertinimo arba ji bus suteikta prastomis sąlygomis“.

P. Grikiečio teigimu, specialiai tam sukurtas projektas „Onyx pro“ padeda visus šiuos klausimus išspręsti. „Bendradarbiaujame su bankais, todėl galite būti tikri, kad įgyvendinsite jų keliamas sąlygas. Mūsų tikslas yra padėti jums gauti išsvajotą 85 proc. paskolą (kokia teikiama visiškai naujam turtui)“.

Galimybė „užsisakyti“ interjerą

„Onyx pro“ ne tik padeda susitvarkyti visus pirkimo dokumentus, atlikti būsto vertinimą ar gauti paskolą: potencialus buto pirkėjas gali bendradarbiauti ir kuriant buto interjerą. Tuo rūpinasi net dvi profesionalios dizainerės – Indrė Bužinskaitė ir Inga Kalnutė.

Projekto „Onyx pro“ komanda / Organizatorių nuotr.

„Galite rinktis iš jau suremontuotų butų arba dalyvauti buto interjero kūrime nuo pat pradžių: už jus pasirūpinsime net mažiausiomis smulkmenomis: nuo virtuvės stalo spalvos iki įrankių sąrašo jo stalčiuje“, –pasirinkimo laisvę pabrėžia P. Grikietis.

Jo teigimu, tokia galimybė ne tik padeda išvengti daugybės komplikuotų remonto klausimų, bet ir sutaupyti. „Nereikia imti vartojimo paskolos, taip pat sutaupoma perkant medžiagas: kadangi vienu metu remontuojame bent 50 butų, gauname tikrai patrauklias didmenos kainas“.

Jeigu dizaino sprendimai netenkina, klientui suteikiamos lanksčios sąlygos sutartį nutraukti. „Žinoma, racionalius finansinius kaštus palaikome ne tik remonto, bet ir pirkimo procese, kadangi butus perkame pagal realią rinkos kainą“.

Pokyčiai / Organizatorių nuotr.

Tvarko Kauną iš vidaus

„Onyx pro“ komanda džiaugiasi, kad padeda ne tik parduoti ar nusipirkti būstą pavieniams asmenims, bet ir globaliai sprendžia miesto nekilnojamo turto problemas. „Savotiškai tvarkome Kauną iš vidaus prikeldami jo vietas naujam gyvenimui“, – šypsosi P. Grikietis.

„Dainava, Eiguliai, kiti panašūs rajonai – visi jie gali tapti sprendimu tiems, kurie nenori gyventi užmiestyje, tačiau nori gyventi kapitališkai suremontuotame būste“. Vyro teigimu, tokias galimybes įvertina ir į Lietuvą grįžti norintys lietuviai.

„Turime klientų, kurie dar gyvendami svetur išsirenka butą, tačiau toliau jo remonto klausimus seka nuotoliniu būdu: užtikriname galimybę, kad visi procesai vyktų kuo paprasčiau. Iš esmės esame labai lankstūs situacijoms: pavyzdžiui, vienas klientas nebeturėjo galimybės gyventi penktame aukšte, tačiau neturėjo ir galimybės įsigyti bei įsirenginėti būsto pirmajame.

Padėjome jam šią problemą išspręsti maksimaliai: pardavėme senąjį butą viršuje ir įrengėme naują butą apačioje – tereikėjo parsigabenti daiktus“, – pavyzdį pateikia P. Grikietis.

Susisiekti su „Onyx Pro” komanda galite telefonu 8678 76606 arba el. paštu: info@onyxpro.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA