Paviešinta išpirkos suma, kurią „Žalgiris“ gavo už B. Daviesą | Kas vyksta Kaune

Paviešinta išpirkos suma, kurią „Žalgiris“ gavo už B. Daviesą

delfi.lt 2019/07/20 09:34
R. Tenio nuotr.

Katalonijos sostinėje leidžiamas ir „Barcelona“ klubui artimas dienraštis „Mundo Deportivo“ paskelbė, kiek Svetislavo Pešičiaus treniruojamai komandai atsiėjo galimybė pasikviesti vidurio puolėją Brandoną Daviesą nesibaigus jo sutarčiai su Kauno „Žalgiriu“.

Pranešama, kad už 27-erių amerikietį „Barcelona“ sumokėjo maždaug 250 tūkst. eurų dydžio išpirką.

„Mundo Deportivo“ tai vadina katino ašaromis, ir su tokiu vertinimu galima sutikti – B. Daviesas ne šiaip sau po antrojo savo sezono Kaune buvo išrinktas į simbolinį Eurolygos penketą. Naudingiausias ir rezultatyviausias „Žalgirio“ žaidėjas vidutiniškai per rungtynes pelnydavo 14,2 taško ir atkovodavo 5,5 kamuolio.

Anksčiau Ispanijos žiniasklaida trimitavo, kad Barselonoje aukštaūgio atlyginimas pakils daugiau nei trigubai ir sieks 2,5 mln. eurų. B. Davieso sutartis su Ispanijos vicečempionais galios dvejus metus.

„Barcelona“ šią vasarą apskritai netaupė ir prisiviliojo tokius naujokus kaip Nikola Mirotičius, Cory Higginsas bei Alexas Abrinesas. Tačiau visi jie atvyko į Kataloniją kaip laisvieji agentai, o išpirką teko sumokėti tik už B. Daviesą.

„Barcelona“ kito sezono sudėtis: Thomasas Heurtelis, Kevinas Pangosas, Cory Higginsas, Pau Ribasas, Kyle’as Kuricas, Alexas Abrinesas, Adamas Hanga, Pierre’as Oriola, Victoras Claveras, Rolandas Šmitas, Nikola Mirotičius, Brandonas Daviesas, Ante Tomičius, Artiomas Pustovojus.

Daugiau informacijos skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA