Kauno „Žalgirio“ sirgaliai per mėnesį iššlavė 6000 abonementų | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai per mėnesį iššlavė 6000 abonementų

R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ aistruoliai ir toliau demonstruoja meilę savo komandai. Praėjusį sezoną rekordiškai pildę „Žalgirio“ arenos tribūnas per Eurolygos kovas, Lietuvos čempionų gerbėjai apsukų neketina mažinti ir artėjančiame sezone.

Per mėnesį nuo 2019–2020 m. sezono abonementų prekybos pradžios „Žalgirio“ sirgaliai išpirko visus numatytus – 6000 – abonementų. Net 82 proc. nuolatinių „Žalgirio“ arenos lankytojų prasitęsė abonementus į savo jau turėtas vietas, tačiau didelio dėmesio buvo sulaukta ir iš naujai abonementus įsigyjančių sirgalių.

„Žalgirio“ klubas buvo skelbęs, kad naujajam sezonui planuojama parduoti būtent limituotą abonementų skaičių ir jie visi buvo iššluoti dar iki liepos 18 d., kai į viešą prekybą turėjo būti paleistos praėjusio sezono abonementų savininkų nepratęstos vietos.

Todėl norėdamas atsidėkoti sirgaliams už atsidavimą ir neįtikėtiną palaikymą Kauno „Žalgiris“ į prekybą paleidžia papildomus abonementus, kuriuos bus galima įsigyti nuo liepos 18 d. 12.00 val. iki liepos 22 d., antradienio, 23.59 val. Tą patį laikotarpį turi ir abonementų savininkai, nespėję pratęsti abonementų.

Parduodamų abonementų skaičiaus ribojimas buvo įvestas norint užtikrinti, kad į atskiras rungtynes bilietus galėtų įsigyti ir tie sirgaliai, kurie negali apsilankyti visose sezono rungtynėse dėl to, kad gyvena kituose miestuose ar atvyksta į rungtynes iš užsienio.

Nuo liepos 24 d. sirgaliai ir toliau galės užsitikrinti vietą į visas Kauno „Žalgirio“ sezono rungtynes, tačiau bus taikoma pilnos vertės kaina (lyg perkant bilietus į kiekvienas rungtynes atskirai). Iki liepos 22 dienos įsigytų abonementų savininkai ženkliai sutaupo, nes abonemento kaina yra mažesnė lyginant su tuo, jei sirgalius pirktų bilietus į atskiras rungtynes.

Artėjantis sezonas žada dar daugiau aukšto lygio kovų, kadangi šią vasarą Eurolygą papildė dvi naujos komandos. Tai reiškia, kad sezono abonementų turėtojai galės mėgautis aukščiausio lygio krepšiniu dvejose rungtynėse daugiau nei praėjusiais metais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA