Itin privačioje A. Milaknio vestuvių ceremonijoje – nesuvaidinti jausmai ir žymūs žmonės (foto) | Kas vyksta Kaune

Itin privačioje A. Milaknio vestuvių ceremonijoje – nesuvaidinti jausmai ir žymūs žmonės (foto)

„Kas vyksta Kaune“, delfi.lt 2019/06/14 20:27
Delfi.lt nuotr.

Penktadienio popietę žinomas „Žalgirio“ krepšininkas Artūras Milaknis Palangos Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų bažnyčioje vedė savo mylimąją Laurą Valeikaitę. Ceremonijoje dalyvavo tik artimiausi draugai bei šeimos nariai. Tiesa, šią džiugią dieną pasveikinti kolegos atvyko ir žinomi krepšininkai.

Daugiau nei dešimtmetį su pertraukomis „Žalgiryje” praleidęs krepšininkas pageidavo, jog jo vestuvės būtų itin privačios, tačiau Palangos širdyje besituokusiai porai išvengti dėmesio taip ir nepavyko. 32-ejų metų aukštaūgis su mylimąja Laura sulaukė ir praeivių sveikinimų bei smalsuolių žvilgsnių. Prieš ceremoniją bažnyčia net buvo užrakinta.

Šią Palangos bažnyčią itin pamėgę žinomi žmonės, tad nuostabos nesukėlė ir šios garsios poros pasirinkimas. Tiesa, daugelis atkreipė dėmesį į tai, kad įsimylėjėliai savo vestuvių dieną nuo smalsuolių ir žiniasklaidos stengėsi įnirtingai pasprukti. Šventės organizatoriai nurodė griežtą jaunųjų norą nebendrauti ir po ceremonijos bei komentarų nedalinti.

Žalgirietį ir jo žmoną suskubo pasveikinti ir Kauno „Žalgirio“ komanda: sveikinimais dalinosi socialiniame tinkle.

Vos tik po ceremonijos bažnyčioje jaunieji neužtruko ir stengėsi greičiau išvykti.

Šventinę dieną krepšininkas buvo nekalbus ir stengėsi išvengti dėmesio kaip įmanydamas. Nuotaka prieš žengdama į bažnyčią atrodė itin susijaudinusi ir net braukė laimės ašaras. Ją atlydėjo bei pasiruošti padėjo vestuvių organizatorė Karolina Meginytė.

Jaunųjų pasveikinti atvyko ir krepšininkai Antanas Kavaliauskas, Brockas Motumas, Paulius Jankūnas su antrosiomis pusėmis.

Kiek vėliau jaunavedžiai su vestuvių svečiais persikels į populiarią Palangos poilsiavietę, kur vyks šventė, kurios vedėju tapo žinomas aktorius Eimutis Kvoščiauskas.

DELFI primena, kad mylimajai A. Milaknis pasipiršo praėjusių metų vasarą.

Norintiems sužinoti, kam laimė nusišypsojo sumainyti aukso žiedus šią savaitę Kaune, gali tai padaryti čia.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA