Automagistralėje netoli Kauno – smarkus susidūrimas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Automagistralėje netoli Kauno – smarkus susidūrimas (papildyta)

Skaitytojų nuotr.

Antradienio rytą du automobiliai susidūrė keli kilometrai už Kauno važiuojant link Klaipėdos. Pirminiais duomenimis, čia prispaustas žmogus.

[galerija kiek=”4″]

Kaip socialiniuose tinkluose apie 8.20 val. dalijosi kauniečiai, avarija įvyko A1 automagistralėje važiuojant link Klaipėdos, ties Sausine. Redakciją pasiekusiose nuotraukose matyti nedidelis krovininis automobilis sumaitotu priekiu.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie nelaimę gautas 8.19 val. Kelyje susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis, pareigūnai dirba įvykio vietoje. Pagal pirminius duomenis, vienoje transporto priemonių prispaustas žmogus.

Susisiekus su Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) Operacinio vadovavimo skyriaus specialistu, šis patvirtino, kad į įvykio vietą iškviesti ugniagesiai, tačiau daugiau informacijos apie situaciją ir žmogaus galimai patirtus sužalojimus dar neturėjo.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMP) pamainos vyresnysis gydytojas nurodė, kad čia išsiųstos dvi greitosios brigados, medikai dirba nelaimės vietoje.

Tuo metu važiuojant magistrale link Klaipėdos, formuojasi daugiau nei kilometro ilgumo spūstis, automobiliai stoja ties Giraite.

Papildyta 9.16 val.

Kauno GMP pamainos vyresnysis gydytojas informavo, kad nelaimės metu nukentėjo vienas vyras. Jis patyrė atvirą lūžį ir krūtinės ląstos sumušimą, žmogus išvežtas į LSMU ligoninę Kauno klinikas.

Papildyta 12.39 val.

Kauno PGV patikslino, kad ugniagesiai į nelaimės vietą kelio Vilnius-Klaipėda 107 kilometre atvyko 8.24 val. Čia buvo susidūręs lengvasis automobilis „Renault Kangoo“ ir vilkikas „Mercedes-Benz“, kurį vairavo Baltarusijos pilietis.

Buvo prispaustas 1983 m. gimęs „Renault“ vairuotojas. Vyras gelbėjimo įranga iškeltas iš transporto priemonės ir sąmoningas perduotas medikams, kurie, kaip jau minėta, jį išgabeno į gydymo įstaigą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA