Pasibaisėjo vaizdais Nemuno ir Neries santakoje: „Tikiuosi, įstatymai visiems vienodi“ | Kas vyksta Kaune

Pasibaisėjo vaizdais Nemuno ir Neries santakoje: „Tikiuosi, įstatymai visiems vienodi“

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Kaunietį Rimą papiktino pamatyti vaizdai po miestui šventinio savaitgalio. Vyras, užfiksavęs dabar jau juodus žolės pakloto plotus, tikisi, jog kai kurie draudimai, susiję su elgesiu gamtoje, vis dar galioja visiems vienodai.

[galerija kiek=”4″]

„Nemuno pakrantė Santakos parke po „šventimo“.  Ar bent įsivaizduotumėte, kad toks barbarizmas būtų galimas kur nors Paryžiaus ar Londono centriniame parke? Kokį vaidmenį pas mus vaidina tariamieji aplinkosaugininkai? Ar jau visiems nuo šiandien galima eiti į pakrantę kepti šašlykų, važinėti su mašinomis žaliu paklotu? Tikiuosi, įstatymai visiems vienodi“, – kartėlio neslepia kaunietis.

Šeštadienio vidurnaktį Nemuno ir Neries santakoje įgyvendinta Kauno gimtadienio programos dalis. Kauniečiams ir miesto svečiams buvo demonstruojamas ugnies misterijos – degančių skulptūrų šou. Būtent todėl po pasirodymo likę panašumų į laužavietę, o žalieji plotai gerokai pajuodavę.

Kauno miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vedėjas Albinas Vilčinskas „Kas vyksta Kaune“ patikino, jog teritorija bus sutvarkyta ir atstatyta. Tuo esą rūpinasi renginio organizatorius.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA