Šventiniu laikotarpiu veiklų netruks: nuo spektaklių iki pašėlusių koncertų | Kas vyksta Kaune

Šventiniu laikotarpiu veiklų netruks: nuo spektaklių iki pašėlusių koncertų

Organizatorių nuotr.

Šventinis laikotarpis Kauno kultūros centrui jau įsibėgėjo: gražioji eglutė įžiebta, miestiečiai smagiai pramogauja Kalėdų miestelyje. Tačiau tikrosios šventės dar tik artėja, tad kultūros centras kviečia jas praleisti kartu.

[galerija kiek=”4″]

Šventiniu laikotarpiu kauniečius pasitiks įvairūs kultūriniai renginiai ir muzikos skambesiai.

Gruodžio 15 d. 18 val. matysime No Theatre spektaklį „Iliuzijos“. Tai I. Vyrypajevo pjesė apie meilę, išpažintis, apgaules ir daugelį kitų nutikimų, pasitaikančių gyvenime. Tai keturių žmonių – dviejų porų, nugyvenusių ilgą gyvenimą, istorijos ir išgyvenimai, bandymai suprasti save ir kitą. Galų gale suprasti, kas yra meilė ir ką reiškia mylėti kitą žmogų. Kaip nugyventi gyvenimą meilėje ir atrasti savo vietą šitame nepastoviame, nuolat besikeičiančiame pasaulyje? Istorijos verčia ir juoktis, ir verkti, ir rimtai pamąstyti, koks yra meilės vaidmuo mūsų kasdienybėje. Režisierius Vidas Bareikis.

No Theatre spektaklis „Iliuzijos“ / Organizatorių nuotr.

Kai jau Kūčioms viskas paruošta, o dovanos seniai nupirktos ar pagamintos, pasidovanokite dovaną ir sau. Gruodžio 22 d. 19 val. grupės „Garbanotas bosistas“ koncertas – trečiojo studijinio albumo „Paskutinė saulė“ pristatymas. Rokera, klasika, gimtinės pievos, amerikė ir visų kitų spalvų maišatis!

Antrą Kalėdų dieną, pakilus nuo šventinio stalo su šeima galima nuvykti į nuoširdų, atvirą ir pozityvų A. Kaniavos koncertą „Pasirodymas“, kuriame netrūks profesionaliai išgrotų muzikinių sąskambių, autorinės kūrybos tekstų, dialogų su publika ir šventinės nuotaikos. Gruodžio 26 d. 16 val. KKC vyksiantis „Pasirodymas“– tai nuoširdus noras parodyti žiūrovams kažką gražiai naujo arba naujai gražaus ir, tuo pačiu, sugriauti nusistovėjusią nuomonę, kad geros gali būti tik senos dainos.

Taip pat skubame pranešti, jog Kauno kultūros centre gruodžio 29 d. 20 val. svečiuojasi charizmatiškieji latviai „Melo-M“, kurie Naujuosius metus kviečia pasitikti trankiu violončelių ritmu. Grupės „Melo-M“ koncertai išsiskiria savo energija ir teatrališkumu. Repertuare skamba bugio ritmai ir tokios dainos kaip „Coldplay“ – „Clocks“ ar legendinė „Final Countdown“ – jos užkrečia publiką ir kūnas pradeda šokti neprašytas, todėl suskubkite – bilietai tirpte tirpsta.

Charizmatiškųjų latvių „Melo-M“ koncertas / Organizatorių nuotr.

2018-ųjų metų renginių sezoną užbaigs Misterijų teatro vardu jėgas suvieniję Kauno valstybinio muzikinio teatro bei nepriklausomi artistai, gruodžio 30 d. 18 val. atsinaujinusiame Kauno kultūros centre pristatydami šokio ir vokalo spektaklio „Meilė“ premjerą. Supindamas scenos meno išraiškas – šokį, gyvai skambantį balsą, muziką, video projekcijas, žodžio meną ir šviesų dailę, Misterijų teatras imasi amžinosios meilės temos. Skaidraus soprano balsu nuspalvintame šokio spektaklyje pasakojama istorija veikia visomis žmogiškomis jausminėmis formomis.

Meilė – tarsi tam tikras kodas, kurį natūraliai atsinešame gimdami, jis visą gyvenimą pulsuoja mumyse, transformuoja begales kartų. Šis prigimtinis jausmas yra skaidrus, tyras ir paprastas, kol jo neapraizgome melu, iliuzijomis, išsigalvotais pančiais. Visos meilės istorijos skirtingos, bet visuomet panašios.

Savo ruožtu Kauno kultūros centras visus kviečia gražiausias metų šventes sutikti kartu, linkėdamas įsimintinų akimirkų ir džiaugsmingų potyrių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA