Praneša kauniečiai: iš troleibusų masiškai išlaipinami žmonės (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Praneša kauniečiai: iš troleibusų masiškai išlaipinami žmonės (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Sekmadienį po vidurdienio kauniečiai praneša apie masiškai iš viešojo transporto išlaipinamus žmones. Veiksmas, pasak jų, vyksta skirtingose miesto gatvėse.

„Šiandien, lapkričio 18 d., apie 12:15, Kaune visi troleibusų keleiviai buvo išlaipinami, nes sutriko elektros srovė. Troleibusai negalėjo važiuoti“, – sako portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Kauniečių teigimu, troleibusai gatvėse stovėjo su įjungtais avariniais signalais. O vėliau esą buvo nutempiami avarinių tarnybų darbuotojų.

Labiausiai veiksmas virė Dainavos mikrorajone.

Susisiekus su klientų aptarnavimo centro „Gilė“ atstovais, šie tvirtino, jog apie minėtus galimus elektros tinklų gedimus Kaune, Dainavos mikrorajone pranešta nebuvo.

Papildyta: „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su bendrovės „Kauno autobusai“ generaliniu direktoriumi Mindaugu Grigeliu paaiškėjo, kad kontaktiniame tinkle, esančiame žiedinėje Pramonės ir V. Krėvės prospektų sankryžoje, važiuojant kryptimi link „Saulėtekio“, buvo įvykęs gedimas.

„Buvau toje vietoje. Surasti gedimo vietą prireikė laiko, nors norėjome tai padaryti greičiau. Todėl nuo 11:25 val. iki 13:35 val. buvo sustoję septyni troleibusų maršrutai. Belieka tik atsiprašyti kauniečių, tuo metu keliavusių troleibusais, kad patyrė nepatogumų dėl susiklosčiusios situacijos“, – apgailestavo jis.

Gedimas buvo pašalintas ir troleibusai sėkmingai važiuoja, pridūrė „Kauno autobusų“ atstovas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA