Kauniečių pamiltas baras „Republic” subūrė karaokė mylėtojus | Kas vyksta Kaune

Kauniečių pamiltas baras „Republic” subūrė karaokė mylėtojus

Tie, kurie dar nėra dalyvavę tikrame karaokės vakare, dažniausiai šią pramogą sieja su nedrąsiais balsais ar ne visada pasisekusiais bandymais „pataikyti“ į ritmą. Senamiestyje, Vilniaus g. 10, jau ne vienerius metus gyvuojantis ir kokybiškus muzikos vakarus propaguojantis baras „Republic No. 3“ kviečia paneigti stereotipus ir apsilankyti tikroje karaokėje patiriant tai, kas ją išlaiko viena populiariausių pramogų visame pasaulyje.

Gali prilygti „gyvam“ koncertui

Tie, kurie jau lankėsi „Republic“ karaokėje, turbūt spėjo pastebėti, kad į karaokę ypač dažnai užsuka ir dainuojantys profesionaliai – jiems karaokė yra tiesiog puiki vieta atsipalaiduoti, išbandyti kitą repertuarą, o gal net išreikšti save taip, kaip ne visada gali išreikšti per koncertus.

„Išgirstame tokių nerealių balsų, tokių talentų, kad net šiurpuliukai eina. Toks atlikimas dažnai publiką „užveža“ lyg per gerą koncertą ar pašėlusį vakarėlį su DJ, todėl emocijų patiria visi – ir tie, kurie dainuoja ant scenos, ir tie, kurie ateina tiesiog pasiklausyti ar net pašokti“, – pasakoja karaokė vakarų baro komanda.

Naujokams – supratimas

Dar vienas stereotipas, susijęs su karaoke – baimė apsijuokti. „Tai tikrai yra netiesa, – mitą griauna čia dirbantys vaikinai. – Karaokės principas ir yra galimybė dainuoti visiems, todėl tikroje karaokėje nusistovėjusi kultūra palaikyti lipantį ant scenos ir leisti jam kartu atsipalaiduoti. Pirmą kartą gal ir būna nejauku, tačiau, vos užgrojus pirmiesiems akordams, publikos palaikymas išblaško bet kokią baimę.“

Organizatorių nuotr.

Tiems, kurie baimių turi dar daugiau, suteikiama galimybė dainą išsirinkti, užsisakyti ir gal net jai pasiruošti dar prieš karaokę puslapyje http://pub.lt/karaoke/. Sąraše – nuostabiausios dainos įvairiems skoniams, tačiau neradus savo mylimos dainos, baras drąsina kreiptis ir galbūt ji taip pat atsidurs repertuare.

Palaiko „gyvos“ muzikos kultūrą

Karaokė – tik dalis „Republic“ barų tinklo idėjos kurti turiningą muzikine prasme laisvalaikį. Galvojant apie baro konceptą, turbūt daugeliui „Republic‘ai“ asocijuojasi su „English Pub“ aplinka ir kokybiška, laiko įvertinta fonine muzika.

Organizatorių nuotr.

Lygiai tuo pačiu principu parenkama ir „gyva“ muzika: „Republic No.3“, reguliariai vyksta koncertai – tiek unikalių lietuviškų grupių, tiek vadinamųjų tribute projektų, kuriuose gyvai skamba garsiausių pasaulio grupių muzika. Pavyzdžiui, jau gruodžio 14 d. bare koncertuos grupė „Fire it up“, pamilta dėl laiko patikrinto roko, bliuzroko ir modernaus roko repertuaro.

Tikrą „English pub“ primena ne tik interjeras, bet ir tokios pramogos kaip stalo futbolas ar maisto kultūra. Pavyzdžiui, ypatingas naujasis užkandžių meniu, kuriame jau liejasi simpatijos ypatingu būdu paruoštoms „ausytėms“ ar tikriems fish and chips.

Organizatorių nuotr.

Pamilo ir vilniečiai

Kaune „Republic“ barų yra net trys: seniausias iš jų – Laivės alėjoje, dar du Senamiestyje. Viename jų, „Republic No. 3“ (Vilniaus g. 10), ir vyksta gyvos muzikos koncertai bei karaokė vakarai.

„Džiaugiamės, kad „Republic‘us“ pamilo ne tik kauniečiai, bet ir vilniečiai (Vilniuje veikia „Republic No. 4“) – ačiū puikiai publikai, kad padėjo užauginti tokį reiškinį kaip „Republic“, – šypsosi baro komanda.

Išsirinkti dainą, kurią norėtumėte atlikti per „Republic“ karaokę galite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA