Moderniųjų technologijų ir verslumo renginyje Kaune apsilankė rekordinis lankytojų skaičius | Kas vyksta Kaune

Moderniųjų technologijų ir verslumo renginyje Kaune apsilankė rekordinis lankytojų skaičius

Copictures nuotr.
Skaičiuojama, kad antradienį Kaune vykusiame moderniųjų technologijų ir verslumo renginyje SWITCH! apsilankė daugiau, kaip 15 tūkst. lankytojų. Prognozuojama, kad kitąmet dalyvių bus dar daugiau, todėl jau dabar galvojama, kur rasti tokį kiekį žmonių galinčias talpinti erdves.
Pasak renginio organizatorių, vien iš Lietuvos regionų į Kauną atvyko 9,1 tūkst dalyvių, nes organizuotoms kelionėms buvo užsakyti autobusai. Antradienio rytą prie „Žalgirio“ arenos nusidriekė ne tik automobilių, bet ir autobusų spūstis – jų čia vienu metu atvyko net 200.
Renginys buvo nemokamas, bet lankytojai buvo prašomi registruotis internete, jei norėjo patekti į Profesionalų dalies paskaitas. SWITCH! registracijos anketas internete užpildė 1900 internautų, dar apie 200 atvyko nesiregistravę.
Džiugina, kad su šiuolaikinėmis technologijomis panoro susipažinti net 800 Lietuvos mokytojų.
Buvo prognozuojama, kad iš Kauno mokyklų atvyks dar apie 4 tūkst. moksleivių ir ne mažiau, kaip keli tūkstančiai Kaune veikiančių universitetų studentų.
Portalo „Kas vyksta Kaune“ stebėjimais, daugiausia lankytojų SWITCH! renginyje buvo antradienio rytą, jie buvo jaunesnio, moksleiviško amžiaus. Apie pietus ėmė daugėti vyresnių klasių ir studentiško amžiaus jaunimo, taip pat ir brandesnės auditorijos.
Pasak organizatorių, net 1800 renginio dalyvių su #SWITCHkarta nusifotografavo ir įkėlė nuotraukas socialiniame tinkle Instagram.
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA