Kas vyksta Kaune liepos 21-23 dienomis? (renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune liepos 21-23 dienomis? (renginių kalendorius)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ilgai laukta vasara, tiesa, nedrąsiai, bet šį savaitgalį leis pasidžiaugti šiluma ir giedru dangumi – sinoptikai prognozuoja, jog visą savaitgalį Kauną aplenks lietus, o ir termometro stulpelis šoktels virš 20 laipsnių. Todėl kviečiame šį savaitgalį praleisti smagiai – neapkrausime jūsų renginiais. Bet, žinoma, pasiūlyti visados turime ką.

Pažaislio muzikos festivalis

Visą vasarą Pažaislio muzikos festivalis yra tai, ką turite rinktis, vos tik pritrūksta veiklos. Visus tris šio savaitgalio vakarus, festivalis dovanoja muziką. Muzika sklis nuo Birštono iki Zapyškio. Nepraleiskite muzika kerinčių vakarų. Renginiai mokami.

„Baltojo kiro“ koncertas

Pozityvą penktadienio vakarą į Kauną atneš ir grupė „Baltasis kiras“. „Indie-folkrock“ stilių, persmelktą lietuvių liaudies gimtojo sodžiaus ilgesio pasirinkusi grupė sako, kad jų muzika gimsta galvojant apie svarbius žmones ar reiškinius. Ji eina išvien su jausmu, kuris veda link savojo lizdo – namų, kuriuose visada gera ir ramu. Būtent tokiais jausmais grupė dalinsis „Adform“ kiemelyje.

Kauno miesto downhill Taurė (II etapas)

Kleboniškio miškas šeštadienio rytą prisipildys dviračių sporto entuziastų – būtent čia vyks jau antrasis taurės etapas, kur dalyvių lauks nauja ir dar neišbandyta trasa. Tiek žiūrovų, tiek dalyvių laukia gera nuotaika, muzika ir adrenalino pliūpsniai. Žiūrovams dalyvavimas nemokamas.

Motorolerių gerbėjų vasaros susitikimas

Kiekvieną sezoną šių dviračių motorinių transporto priemonių gerbėjai ir ištikimi vairuotojai susirenka parodyti vieni kitiems savo motorolerių, pasivaržyti smagiose rungtyse. Galima atvykti ir be transporto priemonės – tiesiog pažiūrėti, kaip jaunimas mėgaujasi vasara ir gražiu oru. Renginys nemokamas.

Oninės ir rugiapjūtė Rumšiškėse

Šiais metais Lietuvos liaudies buities muziejus Onines ir rugiapjūtę kviečia švęsti liepos 22 dieną 12 val. Aukštaitijos gatviniame rėžiniame kaime. Į šventę kvies muzika, galėsite prisiliesti prie senovės kaimo gyvenimo surišinėdami šiaudų pėdus, o vėliau galėsite pasivaišinti gaspadinės kepta kiaušiniene. Onos, Onutės ir Anos, pateikusios asmens dokumentą, į šventę įleidžiamos nemokamai!

Projektas „Šventė Tavo sielai“

Žemaitkiemio-Babtyno dvaras fotomenininko Iridijaus Švelnio ir „Cross the Line“ dėka bus prikeltas antram gyvenimui. Sekmadienį čia būsite kviečiami sudalyvauti žadinančioje – interaktyvioje fotografijos, psichologijos ir filosofijos instaliacijoje, galėsite geriau pažinti save. O mažieji galės niekieno nevaržomi leisti aitvarus. Renginys nemokamas.

Tiek renginių siūlome mes, dar daugiau jų galite rasti mūsų kalendoriuje. Gerų maudynių ir saugaus savaitgalio!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA