Kauniečiams smalsumą sužadino didelės policijos pajėgos mieste | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams smalsumą sužadino didelės policijos pajėgos mieste

Asociatyvi nuotr. / Organizatorių nuotr.

„Kas vyksta? Kodėl tiek daug policijos automobilių su sirenomis?“ – tokie ir panašūs klausimai portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją sekmadienį pasiekė ne kartą.

Kauniečiai itin dideles policijos pareigūnų pajėgas mieste pirmąkart pastebėjo apie 13 valandą. „Ką tik Varnių gatvėje pravažiavo gal 20 policijos automobilių su sirenomis, per vidurį važiavo sunkvežimis. Ar čia koks kalinių pervežimas vyksta?“ – smalsavo tuomet vienas jų.

Tiesa, tuo metu jokios informacijos iš policijos pareigūnų gauti nepavyko – budintis pareigūnas tvirtino nežinąs apie jokius policijos veiksmus, kurie galėtų vykti toje vietoje ir spėjo, kad vyksta pratybos.

Vakare kauniečių smalsumas ir vėl nugalėjo – panašus skaičius policijos pareigūnų automobilių ir vėl keliavo po miestą, šįkart – Raudondvario plente, Neries krantine ir kitomis gatvėmis.

Šįkart iš policijos pareigūnų informacijos gauti pavyko – pasak budėtojo, Kaune lankėsi Saulius Skvernelis ir kauniečių matyti pareigūnų automobiliai greičiausiai lydėjo jį.

Nors premjero darbotvarkėje jokių renginių įtraukta nėra, portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, šiandien jis dalyvavo Kaune vykusiame Andriaus Tapino laidos filmavime.

Tiesa, tokia informacija kauniečiams sukėlė nuostabą, esą tokios pareigūnų pajėgos – per didelė palyda. „Tai vienam ministrui reikia šitiek automobilių kolonos po visą miestą pravežt?“ – svarstė jie.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA