Naujos knygos apie mafijos moteris išleidimą autorius prilygino orgazmui | Kas vyksta Kaune

Naujos knygos apie mafijos moteris išleidimą autorius prilygino orgazmui

R.Tenio nuotr.

Šią savaitę Kauno „Spindulio“ spaustuvėje žurnalistas ir lietuviškų bestselerių rašytojas Dailius Dargis atsiėmė atspausdintą jau šeštąją savo knygą. Knyga intriguojančiu pavadinimu „Juodosios mafijos našlės“ jau šią savaitę pateks į knygynus, o artimiausiu metu rašytojas savo skaitytojus pakvies į du susitikimus Kauno knygynuose.

Jausmą, kai paimi į rankas naujai atspausdintą knygą D. Dargis sulygino su orgazmu ir prisipažino, kad jam šiemet Kalėdos atėjo drauge su naujai išleista knyga. Tačiau tai anaiptol nereikš, kad autorius galės leisti sau ilsėtis. „Daug kam atrodo, kad išleidai knygą, ji pateko į prekybą ir viskas, daugiau nieko nebereikia daryti. Atvirkščiai, man tai bus įtemptas metas, suplanuota bent trijų mėnesių aktyvi reklaminė kampanija, kai susitikinėsiu su skaitytojais, dalinsiu autografus, bendrausiu su žiniasklaida“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė D. Dargis.

Rašytojas prisipažino, kad beveik 85 proc. knygos turinio yra vienaip ar kitaip susiję su Kaunu, todėl susitikimams su jo gimtajame mieste gyvenančiais skaitytojais rašytojas ketina skirti itin daug dėmesio ir laiko.

Artimiausi knygos pristatymai Kaune suplanuoti gruodžio 8 d. 18.30 val. „Akropolyje“ veikiančiame knygyne „Pegasas“, o gruodžio 14 d. 19 val. prekybos centre „Mega“ esančiame knygyne „Vaga“.

D. Dargis prisipažino, kad rašyti pastarąją knygą jam buvo labai įdomu. Jis pirmą kartą ėmėsi labiau moteriškos temos, tačiau yra įsitikinęs, kad knyga bus įdomi ir vyrams. Rašytojas neslėpė, kad prakalbinti už mafijos vyrų ištekėjusias moteris ir jų drauges nebuvo lengva užduotis, bet tos, kurios atsivėrė buvo net atviresnės ir aštresnės, nei būdinga vyrams.

„Galima sakyti, kad moterys laikosi mafijos tylėjimo įžado, Italijoje vadinamo omertà“, – atviravo D. Dargis ir žadėjo būsimiems skaitytojams ne tik atskleistų spalvingų ir pikantiškų detalių, bet ir savo paties įžvalgų, apie tai, ką reiškia būti mafijos moterimi ar mergina.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA