„Happeak“ pristato naują rudens ir žiemos kolekciją | Kas vyksta Kaune

„Happeak“ pristato naują rudens ir žiemos kolekciją

Organizatorių nuotr.

Kaune, Laisvės alėjoje įsikūręs Lietuvoje kuriamų ir gaminamų drabužėlių prekės ženklas „Happeak“, kaip ir visada, nuolatinius klientus džiugina naujų kolekcijų gausa, svetingumu, jaukumu bei užkrečiančia šilta nuotaika ir žino, ko reikia kiekvienam, atėjus žvarbioms bei niūrioms dienoms.

„Rudenėliui įsibėgėjus ir jau visai netoliese užuodžiant žiemą, ne tik šiltai bet ir spalvingai norisi aprengti kiekvieną, nuo mažiausio iki didžiausio. Tuo mes ir pasirūpinome! Lentynos pildosi naujais audiniais, rūbeliais ir spalvomis. Kviečiame visus susipažinti su mūsų naujienomis ir jau pamiltais rūbeliais. Viską kuriame šeimoje ir tik su geriausiomis mintimis. Visuomet stengiamės atrasti tai, kas patiktų kiekvienam“, – pasakoja „Happeak“ atstovai.

Šiam rudens ir žiemos sezonui „Happeak“ siūlo itin švelnius, minkštus be galo malonius liesti audinius. Spalvos priderintos prie visų įmanomų nuotaikų, o naujas parduotuvės asortimentas pradžiugins ne tik vaikus bei mamas, bet ir tėčius.

„Happeak“ kviečia visus atvykti, susipažinti, pabendrauti, pasimatuoti ir įsigyti galbūt net ir išankstinę Kalėdinę dovaną sau ar artimam. Visi pasisvečiavę vaišinami kava, gera nuotaika, o vaikams skirta ypatinga vietą mūsų parduotuvės mini žaidimų aikštelėje. Tad kol mamytės matuosis rūbelius, tėčiai gurkšnos kavą, vaikai galės smagiai pažaisti ir visi šiltai bei jaukiai galėsite praleisti laiką 😉

Parduotuvę „Happeak“ Kaune rasite Laisvės alėjoje 45. Ji dirba kiekvieną dieną, išskyrus sekmadieniais.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA