Dainius Ščiuka kviečia į barzdočių fotografijų parodą | Kas vyksta Kaune

Dainius Ščiuka kviečia į barzdočių fotografijų parodą

Organizatorių nuotr.

Fotografas Dainius Ščiuka kauniečius kviečia susipažinti su „Įrėmink barzdą su Vilkmergės projektu.

[galerija kiek=”8″]

Tai vos prieš mėnesį sėkmingai atidaryta fotografo Dainiaus Ščiukos (24) paroda Vilniuje, sutraukusi virš 200 barzdomis besidominčių svečių, šį penktadienį vienam vakarui atkeliauja į Kauną – miestą, kuriame fotografas gyvena ir kuria.

Renginys vyks balandžio 15 d. 18 val. kavinės „Kultūra“ terasoje.

Projekto idėja fotografuoti barzdotus vyrus kilo iš visame pasaulyje populiaraus judėjimo „No-shave November“ („Barzdotas lapkritis“, – liet.) – iniciatyvos, kai visą mėnesį vyrai raginami nesiskusti ir tokiu būdu atkreipti aplinkinių dėmesį į prostatos vėžio riziką.

Būtent šis judėjimas įkvėpė Dainių imtis tolimesnių projektų – pradžioje diplominio darbo, o vėliau ir parodų Vilniuje bei Kaune.

Įsirėminti savo barzdas fotografas kvietė visus norinčius, prie projekto galėjo prisidėti bet kuris barzdočius. Šiuo metu Dainiaus kolekcijoje yra įrėminta per 300 barzdų.

Projektas „Įrėmink barzdą“ kaskart stebina nepriekaištinga darbų kokybe ir originalumu. Fotografijų serija atskleidžia ne tik šiandienines mados tendencijas, kur kas svarbiau čia rasti atskirą individualybę, buvusį laiką ir savitą istoriją.

Parodoje Kaune bus eksponuojama 12 fotografo atrinktų barzdočių fotografijų.

Daugiau informacijos apie parodą Kaune rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA