Legendos „Boney M“ ir Ch. Norman grąžino kauniečius į jaunystę | Kas vyksta Kaune

Legendos „Boney M“ ir Ch. Norman grąžino kauniečius į jaunystę

R. Tenio nuotr.

Legendiniai atlikėjai – Chris Norman ir grupė „Boney M“ prieššventinį ketvirtadienio vakarą sugrąžino kauniečius į jaunystės laikus. „Žalgirio“ arenoje atrodė, kad laikas sustojo ir geri balsai visai nepasikeitė ir šildė publiką kaip prieš keliasdešimt metų.

Dauguma žiūrovų – vyresnio amžiaus, nes „Boney M“ ir grupės „Smokie“ balsas Ch. Norman yra jų jaunystės atlikėjai. Dainininkai grąžino vyresnės kartos atstovus į senuosius prisiminimus. Tačiau nereikia manyti, kad koncerte nebuvo jaunosios kartos. Jaunesnė publika taip pat kartu su dainininkais traukė jau klasika tapusias dainas. Iš tiesų, Kauno publika atlikėjus sutiko itin šiltai, tad jie atidavė viską, ką galėjo.

Legendos pasisveikino su Kauno publika, taip juos dar labiau užvesdami. Blizgantys rūbai, mintinai žinomi hitai koncertą padarė išskirtiniu – atlikėjams nereikėjo jokios brangiai kainuojančios scenografijos, apšvietimo, kitų šou elementų.

Šiemet mininti savo kūrybinės veiklos keturiasdešimtmetį, „Boney M“ išties iki šiol neprarado savo gerbėjų meilės ir populiarumo. „Žalgirio“ arenoje surinkusi publika beveik nenustojo plojusi, lingavo, emocingai atsiliepdavo į atlikėjų prašymus pakelti rankas ir linksmai leisti laiką.

„Boney M” atlikėjai nesibaimino įsimaišyti į kauniečių minią ir šokti kartu su publika. Per paskutines dainas garbė su legendine grupe ant scenos pabūti teko mažai mergaitei, kuriai kauniečiai taip pat negailėjo aplodismentų, mat mažoji klausytoja smagiai lingavo per dainą „Rivars of Babylon”. Einant garsios grupės koncertui į pabaigą, buvo leista gerbėjams smagiai šokti aplink sceną ir mėgautis gerai žinoma daina.

Pats šiemet 66-ąjį gimtadienį švęsiantis Ch. Normanas scenoje tryško energija, nors iš rankų nepaleido gitaros. „Ačiū“, – lietuviškai ištarė Ch. Normanas. Tai parodė, kad tiek kauniečiams, tiek legendoms šis koncertas buvo ypatingas ir suteikė daug gerų emocijų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA