Tūkstančiai kauniečių Meilės dieną sutiko kitaip | Kas vyksta Kaune

Tūkstančiai kauniečių Meilės dieną sutiko kitaip

R. Tenio nuotr.

„Valentino diena kitaip“ jau tampa tradiciniu renginiu, į kurį pakviečia Kauno dvasininkai. Daugiatūkstantinė minia klausėsi meilės dainų, pasakojimų apie šį tyrą jausmą bei galėjo pasilinksminti be alkoholio bei kunigų ir vienuolių kompanijoje.

„Žalgirio“ arenoje jau ketvirtą kartą žmonės susirenka Šv. Valentino dieną švęsti kitaip. Šiemet Kauno arkivyskupija paskelbė šūkį „Meilės nuotykis 3×77“, kuriuo užbūrė visus susirinkusiuosius. Įdomu tai, kad kitaip švęsti įsimylėjėlių dieną renkasi ne tik vyresnio amžiaus žmonės, bet taip pat ir jaunimas.

„Aš nesu labai tikintis, labiau prijaučiantis, bet buvo smalsu pamatyti, kokį renginį gali suorganizuoti dvasininkai. Paprastai visi juos įsivaizduoja kaip užsisklendusius, pamokančius žmones, bet šiame koncerte pamačiau, kad ir jie linksmi, pilni tikrai gerų gyvenimo istorijų, o dar ir kartais nevengia pašokti. Esu maloniai nustebintas“, – koncerto metu kalbėjo studentas Algirdas.

Šiemet „Žalgirio“ arenoje meilės dainas liejo Linas Adomaitis, Lietuvos aklųjų choras „Feniksas“, iš Olandijos atvykusi grupė „Trinity“ bei kiti. Tarp dainų skambėjo ir už širdies griebiantys meilės pasakojimai, kurie sudarė nepaprastą jaukumo ir artumo jausmą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA