Pradėjus snigti, Kaune pasipylė avarijos (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Pradėjus snigti, Kaune pasipylė avarijos (papildyta)

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Po pietų visame mieste pradėjo itin gausiai snigti ir netruko laukti, kai įvairiose Kauno vietose pasipylė eismo įvykių. Vietomis formuojasi eismo spūstys.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informuoja, kad užkilus ant Milikonių kalno „Kauno švaros” sniego valymo mašina susidūrė su „Subaru“ automobiliu. Kelininkų automobilis gerokai aplamdė lengvąjį automobilį. Dėl avarijos sankryžoje kiti eismo dalyviai sunkiai įveikia atkarpą.

Kita lengvųjų automobilių avarija beveik paralyžiavo eismą Tunelio gatvėje. Leidžiantis nuo kalno ir važiuojant link centro paslydo ir šonais susikabino keli lengvieji automobiliai.

Vairuotojai praneša, kad eismo spūstys formuojasi ir leidžiantis nuo Parodos kalno. Šioje Kauno vietoje vairuotojai nuo kalno leidžiasi itin atsargiai ir stengiasi laikytis saugių atstumų, nes gatvė yra itin slidi. Panaši eismo situacija ir važiuojant Kauno aplinkkeliu link Akademijos, ten eismas vos juda.

Vairuotojus raginame vairuoti itin atsargiai ir jei yra galimybė, vengti kelionių.

PAPILDYTA 01-11 17:36

Prasidėjus piko valandoms avarijų nesumažėjo, eismo sąlygos išlieka itin pavojingos. „Kas vyksta Kaune“ portalo skaitytojai praneša vengti R. Kalantos g. kurioje eismas vos juda.

Taip pat apie avariją buvo pranešta ties Jonavos g. išvažiavimu į automagistralę Vilnius – Kaunas – Klaipėda. Į įvykio vietą buvo iškviestos specialiosios tarnybos, laimei, stipriai sužeistų žmonių nėra.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA