Kaune vyko didžiausias Lietuvoje vaikų Helovino kostiumų konkursas | Kas vyksta Kaune

Kaune vyko didžiausias Lietuvoje vaikų Helovino kostiumų konkursas

Organizatorių nuotr.

Jau penktus metus Kauno PLC „Mega“ rengia įspūdingiausių Helovinų kostiumų konkursą, kuriame šiemet varžėsi net keli šimtai vaikų iš visos Lietuvos.

Tradiciškai kauniečius šiurpina vaiduokliai, vilkolakiai, mumijos, velniai, zombiai ir kitų monstrų kostiumais persirengę vaikai. Šiemet, kaip ir kasmet, konkurse varžosi net keli šimtai įspūdingais kostiumais pasipuošusių mažųjų pabaisų. Daugiausiai jų virto raganomis, zombiais, piktosiomis fėjomis, ateiviais, piratais ir šmėklomis iš siaubo filmų.

Prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė sako, kad kasmet šį šventė sulaukia vis didesnio susidomėjimo, o vaikų kostiumai vis labiau tobulėja. „Jeigu pirmais metais vaikai puošėsi daugiau atributais, tai šiandien vaikų ir jų tėvų kūrybiškumas išnaudojamas pilnu pajėgumu – stebina ne tik išradingi vaikų kostiumai, bet ir grimas“, – pasakoja R. Vyšniauskienė.

Heloviną Lietuvoje labiausiai mėgsta švęsti vaikai. Tai vienintelė diena per metus, kai jie gali pavirsti siaubo filmų personažais, animacinių filmų blogiukais ir krėsti išdaigas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA