Smuiko ir gitaros „Amžių dvikova“ vėl kaitins ringą | Kas vyksta Kaune

Smuiko ir gitaros „Amžių dvikova“ vėl kaitins ringą

Organizatorių nuotr.

Po pavasarį klausytojų antplūdžio sulaukusių “Smuiko ir gitaros amžių dvikovos” koncertų Vilniuje, kviečiama tapti įspūdingos kovos liudininkais. Jau spalio 6 d. Kaune, 14 d. Vilniuje ir 15 d.

[galerija kiek=””]

Plungėje į muzikinį ringą aršiai kovai žengs publikos jau pamilti muzikos meistrai. Kovoje susitiks pirmasis Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro smuikas, šaunusis Zbignev Levicki ir Lietuvoje plačiai žinomas gitaros virtuozas Aurelijus Globys. Taškus mušdamas būgnus skaičiuos žavusis perkusininkas Darius Pašiūnas.

Smuikas prieš gitarą, klasika prieš roką, Mocartas prieš Stingą! Kuris laimės, kas pavers klausytojų emocijas ir užkariaus muzikinį ringą? Dvi skirtingos stichijos – gitara ir smuikas – atsiskleis savo dar nepažintas puses. Energijos, netikėtų derinių ir intrigos vakarą svarbiausia ne stilistinės vingrybės ar laimėjimas bet kokia kaina, o draugystė ir atsidavimas savo mūzai. Abiejų kovotojų siekis, tikime, bus išpildytas su kaupu – tai siekis, kad visi pajustų meilę tą, kurią abu sudėjo kurdami programą – karštą, atvirą ir drąsią!

Nepraleiskite amžių dvikovos, kuri užkaitins tokią kovą, jog pamiršite, kad už lango ruduo.

Pavasarį sausakimšos salės klausytojų sulaukę organizatoriai ragina bilietus įsigyti iš anksto.

Daugiau apie renginį galite ieškoti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA