Kaunas paskendo plunksnose ir pūkuose | Kas vyksta Kaune

Kaunas paskendo plunksnose ir pūkuose

Šį šeštadienį Vienybės aikštė skęs plunksnose ir pūkuose, kai kauniečiai kartu su užsieniečiais, apsiginklavę pagalvėmis,  12 valandą stos į mūšį. Taip bus paminėta balandžio pradžioje švenčiama tarptautinė pagalvių mūšio diena. Organizacija ESN VMU (Erasmus studentų tinklas Vytauto Didžioje universitete) visus, gyvenančius Kaune, ir miesto svečius kviečia į vienintelį tokį mūšį Baltijos šalyse.

Tarptautinė pagalvių mūšio diena yra švenčiama balandžio 4 – ąją, tačiau ESN VMU kartu su Milano miestu (Italija) šią šventę minės balandžio 11-ąją. Masiniu pagalvių mūšiu siekiama parodyti, kad bet koks renginys, jei jis dovanoja žmonėms gerą nuotaiką ir įspūdžius yra vertas įvykti. ESN VMU tikslas skatinti visus ieškoti įdomių idėjų ir jas realizuoti.

[susije_video kurie=””]

Tiesa, prieš šį pagalvių pasisvaidymą reikėtų pasirūpinti, jog nebūtų sužaloti jūsų bei aplinkinių akiniai, kameros, fotoaparatai ar mažesnieji iniciatyvos dalyviai.

Jei jūs palaikote įdomias ir pašėlusias iniacityvas, jei norite sudalyvauti vieninteliame pagalvių mūšyje visose Baltijos šalyse, jei gebate linksmintis ir norite linksminte kitus – griebkite pagalvę ir balandžio 11-ąją 12 val. atvykite į Vienybės aikštę, kur jums pagalvių mūšyje iššūkį mes kiti kauniečiai. Daugiau informacijos rasite paspaudę čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA