Dalis Žaliakalnio iki šildymo sezono pradžios lieka be karšto vandens | Kas vyksta Kaune

Dalis Žaliakalnio iki šildymo sezono pradžios lieka be karšto vandens

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Prasidėjus A.Baranausko gatvės magistralinio vamzdyno rekonstrukcijai, dalis Žaliakalnio gyventojų iki šildymo sezono pradžios turės tenkintis šaltu vandeniu.

AB „Kauno energija“ praneša, kad dėl Kauno miesto centralizuoto šilumos tiekimo tinklo 3Ž magistralės vamzdynų rekonstrukcijos nuo rugsėjo 3 dienos iki šildymo sezono pradžios stabdomas centralizuotas termofikacinio vandens tiekimas vartotojams, esantiems A. Baranausko g. 5, 13, J. I. Kraševskio g. 19, 23, 30, 34, Radvilėnų pl. 7, 11, 13, 13A, 15, 15A, 17, 19, 80, 82, B. Sruogos g. 2B, 21, Studentų g. 32. Termofikacinio vandens tiekimo atnaujinimo laikas bus tikslinamas.

Kaip skelbia energetikai, magistralinį vamzdyną pakeisti būtina, nes jo amžius jau siekia 44 metus ir jo būklė jau kelia pavojų patikimam šilumos tiekimui žiemą. Daugelyje vietų magistralė jau yra susidėvėjusi. Per keletą pastarųjų metų ši magistralės atkarpa buvo trūkusi jau 12 kartų. Dėl galimų naujų trūkių gali tekti stabdyti šilumos tiekimą vartotojams ir žiemos metu. Kad to neįvyktų, magistralę būtina rekonstruoti.

Praėjusiais metais šildymo sezonas Kaune pradėtas spalio 17 dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA