Kauniečiams – V.Baumilos ir „Golden Parazyth“ koncertai, „Burbuliatorius“ bei diskusija su M.Mikutavičiumi | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams – V.Baumilos ir „Golden Parazyth“ koncertai, „Burbuliatorius“ bei diskusija su M.Mikutavičiumi

Roko Tenio nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“, kartu su renginių kalendoriumi, pristato tradicinę savaitės renginių apžvalgą.

PIRMADIENIS (08.04)

Prie pat Soboro įvyks septintasis Burbuliatoriaus renginys šį sezoną.

Raudondvario dvaro parke 22 menininkai iš įvairių pasaulio šalių susirinks į kūrybinę stovyklą. Per savaitę parke turėtų atsirasti 11 Žemės meno objektų.

Pirmadienis – „džiazadienis“! Tokią tradiciją Kaune baigia įtvirtinti kas antrą savaitę vykstantys džiazo muzikai ir jos interpretacijoms skirti vakarai „Jazzlong“.

ANTRADIENIS (08.05)

Klausytojų pageidavimu dainininkas Vaidas Baumila pristato vasarišką gyvo garso koncertą.

TREČIADIENIS (08.06)

„Ryšių kiemelyje 837“ į interaktyvią diskusiją kviečia portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamas projektas „Kitokie pasikalbėjimai“. Šį kartą su kauniečiais kalbėsis ir patirtimi dalinsis dainininkas Marijonas Mikutavičius, o diskusiją ves humoristas Justinas Jankevičius.

Kūrybinio festivalio „Perdirbk“ metu kauniečiai galės pasigaminti piniginę, rėmelį, padėkliukų, perdirbto popieriaus, išbandyti papjė mašė metodiką.

KETVIRTADIENIS (08.07)

Lietuvos festivalių pažibos „Golden Parazyth“ grįžta į gimtąjį Kauną ir drebins jau pažįstamą „Ryšių kiemelio 837“ erdvę.

Liepos mėnesį, Pažaislio vienuolyno svetingumo komplekse „Monte Pacis“ startavęs naujas koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ tęsiasi ir kviečia į susitikimą su trimis dainuojančiais aktoriais.

PENKTADIENIS (08.08)

Pažaislio muzikos festivalis neaplenkia ir „Ryšių kiemelio 837“, kur pasirodys Paolo Russo (bandonija) bei Ruslano Vilensky (violončelė) duetas.

Norite, kad ir jūsų renginys būtų įtrauktas į šį sąrašą? Pildykite renginių kalendorių!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA