Kaune paaiškėjo, kas tapo Lietuvos barmenų „dievu“ – Kas vyksta Kaune

Kaune paaiškėjo, kas tapo Lietuvos barmenų „dievu“

Antradienio vakare Kaune pirmą kartą vyko barmenų Lietuvos turnyras, kuriame paaiškėjo, kas iš Lietuvos vyks į Laplandiją, kur susitiks ir patirtimi dalinsis su kitų šalių nacionalinių etapų nugalėtojais iš viso pasaulio.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Po beveik 4 valandas trukusio renginio klube „Chaos“ paaiškėjo, kad geriausiu „Finlandia Vodka Cup“ Lietuvos barmenu išrinkta Martyna Feser, dirbanti Klaipėdos „Kaštone“.

3 rungtyse dalyvavę 12 barmenų iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos naktinių klubų ir barų komisiją bandė sužavėti slaptais kokteilių ingridientais, neįprasta gėrimų sudėtimi bei žinoma, išvaizda.

Daugiausiai baro meistrų atstovavo sostinei, iš ten atvyko 6 barmenai, iš Kauno ir Klaipėdos dalyvavo po tris barmenus. Kauniečių dalyvių gretose buvo ir viena iš dviejų merginų, kurias vis dažniau galima pamatyti už baro. Tiesa, Laurai Volkaitei iš Rotušės aikštės naktinio baro „Bar 210”, prie baro stovinčiai jau beveik 2 metus, šį kartą laimė nenusišypsojo, bet pasidžiaugti galime, kad merginos – ne prastesnės barmenės už vaikinus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA