Kino peržiūra po atviru dangumi iš automobilio sulaukė didelio kauniečių susidomėjimo | Kas vyksta Kaune

Kino peržiūra po atviru dangumi iš automobilio sulaukė didelio kauniečių susidomėjimo

Vėsų ketvirtadienio vakarą kauniečiai gausiai rinkosi į prekybos miestelį „Urmas“, kur studentų atstovybė „RAFES“ organizavo filmo, iš automobilių dideliame ekrane, peržiūrą. Žiūrovai, sumokėję 10 Lt už automobilio įvažiavimą į teritoriją, stebėjo kino juostą „Profesionalai“ su Robertu De Niro ir kitais žinomais aktoriais.

Į renginį atvažiavo beveik 400 automobilių. Dėl to prie įvažiavimo susidarė spūstys, eismą reguliavo policijos pareigūnai.

Žiūrovai, stebintys „Profesionalus“, vaizdą matė 10×6 metrų ekrane, o garso klausėsi per automobilių radijo imtuvus.

Organizatoriai studentai iš pradžių nesitikėjo tokio susidomėjimo iš kauniečių. Jie planavo apie 50 automobilių ekipažų, bet jų buvo tarp 300-400. Filmą stebėjo tiek porelės, tiek draugų kompanijos.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Netrūko ir kuriozų. Štai vienam jaunam vairuotojui stovint eilėje prie įvažiavimo ir „užkaitus“ automobilio varikliui, į aikštelę, kurioje buvo įrengtas kino žiūrovų parkingas, vaikinas automobilį atsistūmė.

Netilpę ar 10-ies litų pagailėję kauniečiai kiną stebėjo ir nemokamai. Nusiplėšę nepermatomą plėvelę ir užsidengę automobilių valstybinius numerius, kelių automobilių vairuotojai įsitaisė degalinėje.

KTU studentų atstovybė „RAFES“ kino peržiūras iš automobilių organizuoja jau trečius metus iš eilės. Renginys pirmą kartą surengtas prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA