Šeštadienio renginių Kaune akimirkos: nuo mitingo iki naujai atgimusių „Trijų milijonų” | Kas vyksta Kaune

Šeštadienio renginių Kaune akimirkos: nuo mitingo iki naujai atgimusių „Trijų milijonų”

Kas vyksta Kaune skaitytojo Jono Danielevičiaus nuotr.

Šeštadienį Kaune netrūko veiksmo ir vyresniems, ir jaunesniems kauniečiams. Kviečiame foto ir video pagalba perbėgti per apniukusį laisvadienį Kaune.

Ryte Laisvės alėjoje prasidėjo gatvės krepšinio turnyras „Žalioji lyga”. Panašiu metu prasidėjo „Nemuno regata 2013„, kurios metu dalyviai su baidarėmis plaukė nuo Kauno hidroelektrinės iki Nemuno ir Neries santakos.

Vidurdienį daugiausiai pagyvenę kauniečiai rinkosi į Vienybės aikštėje vykstantį mitingą, o ekstremalių pramogų mėgėjai, daugiausiai jaunuoliai, leidosi nuo Vytauto parko skardžio ir dalyvavo III etapo Lietuvos Downhill taurės varžybose.

Popiet prekybos miestelyje „Urmas” prasidėjo priešpaskutinės Lietuvos driftingo čempionato kovos, kurių metu kaip visada, netrūko svylančių padangų kvapo ir adrenalino.

Šeštadienio vakare „Žalgirio arenoje” prisiminta legendinė Lietuvos krepšininkų pergalė, kur vyko 2003-ųjų žvaigždžių krepšinio kova prieš Europos krepšinio žvaigždes. Šventės kulminacijoje atlikėjas Marijonas Mikutavičius ir krepšininkas Šarūnas Jasikevičius atgaivino legendinę dainą „Trys milijonai”, kurią kartu gyvai dainavo ir žiūrovai „Žalgirio” arenoje.

Štai toks turiningas šeštadienis Kaune buvo. Džiugu, kad iš apniukusio dangaus iškrito vos vienas kitas lietaus lašelis, tačiau tai nesugadino nei vieno šeštadienį vykusio renginio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA