„Mis Lietuva 2013” karūna pasipuošė R. Mazurevičiūtė iš Kauno rajono! | Kas vyksta Kaune

„Mis Lietuva 2013” karūna pasipuošė R. Mazurevičiūtė iš Kauno rajono!

Jono Petronio nuotr.

Palangoje baigėsi konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalas, kur buvo išrinkta gražiausia šalies mergina. Ja tapo Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė iš Kauno rajono.

R.Mazurevičiūtė studijuoja teisę, yra krašto apsaugos savanorė. Garliaviškė šoko pramoginius šokius, grojo kanklėmis, vedė renginius. Mergina mano, kad miškuose ir pelkėse šaudant bei kasant apkasus išsiugdyta kantrybė ir ištvermė padės jai ir grožio konkurse.

Kaip rašo lrytas.lt, konkurso vedėjai A. ir I.Valinskai pranešė, kad atėjo lemiamas momentas. Netrukus visi išgirs, kurios merginos pelnys ne tik „Mis Lietuva 2013” titulą, bet ir pasipuoš „Mis elegancija“, „Mis foto“, „Mis gracija“, „vicemis“ ir „Mis publika“ juostomis.

I.Valinskienė paskelbė pirmąją nominaciją. Išskirtinę fotosesiją pas fotografą R.Tangurį laimėjo ir „Mis foto“ titulą pelnė Karolina Augutytė.

Renginio žiūrovai ir portalo lrytas.lt skaitytojai kelias savaites balsavo už savo mėgstamiausią dalyvę. Būtent tautos balsas lėmė, kas šiai metais taps „Mis publika“. Susumavus balsus paaiškėjo, kad visuomenės favorite tapo Elita Citovičiūtė.

„Mis gracija“ titulas atiteko Eglei Žiukaitytei, „Mis elegancijos“ titulu džiaugėsi Solveta Bružaitė. Pirmosios vicemis juosta pasipuošė Simona Burbaitė, antrosios – Justina Ieva Steponavičiūtė. Būtent pirmosios vicemis titulo laimėtoja S.Burbaitė vyks į Rusijoje vyksiantį „Mis visata 2013” konkursą.

Ir štai, pagaliau paaiškėjo, kas ant scenos lies džiaugsmo ašaras, pasipuošusi „Mis Lietuva 2013” karūną. Laurai vienbalsiai atiteko tryliktam numeriui Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei. Pagrindinė jos užduotis – tinkamai atstovauti šaliai Indonezijoje vyksiančiam „Mis pasaulis 2013” konkurse.
[evp_embed_video url=”http://media.lrytas.lt/2013/8/16/72761.mp4″ width=”500″ height=”320″]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA