Startavo Kauno mamoms skirtas projektas „Mamyčių Žemėlapis“ | Kas vyksta Kaune

Startavo Kauno mamoms skirtas projektas „Mamyčių Žemėlapis“

musumazyliai.lt nuotr.

Šią savaitę virtualus mamyčių turgelis www.musumazyliai.lt startavo su Kauno mamoms skirtu projektu „Mamyčių Žemėlapis“. Projekto tikslas – suvienyti laikinojoje sostinėje gyvenančias mamas ir sukurti miesto mamyčių gidą.

„Mamyčių Žemėlapis“ siekia padėti atrasti draugiškiausias vieteles mamoms ir jų mažyliams Kaune. Žemėlapyje bus atvaizduotos tik tos vietos, kurias pasiūlė projekte dalyvaujančios kaunietės mamos.

Mamos yra kviečiamos siūlyti vieteles penkioms kategorijoms: „Žaidžiam lauke“, „Žaidžiam viduje“, „Mankštinamės su mažyliu“, „Draugiškiausios kavinės man ir mažyliui“ ir „Lavinamosios pramogos man ir mažyliui“.

Pagrindinė priežastis, paskatinusi sukurti šį bendruomenišką projektą, buvo noras kartu su mamomis sukurti jų poreikius atspindintį žemėlapį. Anot www.musumazyliai.lt sumanytojos Mildos Mitkutės, mintis sukurti šią iniciatyvą buvo natūralus žingsnis, siekiant padėti mamoms sugaišti kuo mažiau laiko renkantis, kur praleisti laiką su mažyliu.

Šiuo metu „išaugtų“ daiktų turgelis „Mūsų Mažyliai“ vienija 4000 kauniečių mamų bendruomenę. Kaunietės mamytės yra kviečiamos dalintis savo vietelėmis sudarant jų „Mamyčių Žemėlapį“, į kurį galima patekti paspaudus čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA