Išradingas „Raganiukės teatro“ kalėdinis spektaklis visai šeimai Romuvos kino teatre | Kas vyksta Kaune

Išradingas „Raganiukės teatro“ kalėdinis spektaklis visai šeimai Romuvos kino teatre

Organizatorių nuotr.

Visą gruodžio mėnesį Kauno Romuvos kino teatre svečiuosis du išdykę „Raganiukės teatro“ kalėdinio spektaklio personažai – šiek tiek išsiblaškęs Kalėdų senis ir tikras draugas minkštapilvis Besmegenis. Tai du Raganiukės teatro kalėdinio renginio visai šeimai muzikalūs draugai. Vaikai ir jų tėveliai galės pamatyti ir net sudalyvauti muzikuojančių Kalėdų šventėje.  Šventės pradžia – gyvas, komedijos žanro spektaklis „Kalėdų senis ir besmegenis“.

Kalėdos gali būti sentimentalios, romantiškos, nostalgiškos, netikėtos ir netgi ekstremalios, o spektaklis „Kalėdų senis ir besmegenis“ netikėtas, ekstremalus ir galiausiai labai romantiškas. Juk geriau vėliau, nei niekada atleisti ir atsiminti, kokiam brangiam žmogui pamiršome įteikti dovanėlę ir Kalėdų nuotykį užbaigti nuoširdžios dovanėlės įteikimu. Tai ir vadiname romantišku Kalėdų nuotykio personažų susitikimu. Spektaklio žiūrovai, vaikai ir jų tėveliai, pamatys neįprastą situaciją tarp trijų draugų – Kalėdų senio, pono besmegenio ir šiek tiek išlepusios Naminukės Kūtės – tai jai Kalėdų senis pamiršo įteikti dovanėlę, tai ji Kalėdų nuotykio kaltininkė. Tačiau gera širdis gali būti tik linksmo ir gražią pabaigą žadančio nuotykio kaltininkė. Jūs pamatysite, kaip išradinga Naminukė Kūtė, galinti apsimesti ir policininku, ir tarakonu, paslėps nuo Kalėdų senio dovanėles ir tada staigmena – pati jas pames. Laimei trečiasis draugas Besmegenis, tikrų tikriausias sniego juokdarys, kaip tikras detektyvas padės surasti dovanėles. Juk žinote, kad besmegenio nosis – tai pastabumo galią suteikianti morka. Tad seklio morkos ar už regėjimą atsakingo vitamino A buveinė ta pati morka ir yra Kalėdų dovanų padedanti ieškoti besmegenio galia. Ir visgi, didžiausia galia – tai juokas, suteikiantis Kalėdoms gyvybės ir netikėtumų, o spektakliui komedijinės pramogos. Spektaklio muzikantai akompanuos Kalėdų seniui, Besmegeniui ir Naminukei Kūtei originalia ir nuotaikinga muzika, todėl spektaklio žiūrovai ramiai sėdėti negalės – Kalėdų ritmas persmelks visą spektaklio erdvę.

Po spektaklio Kalėdų šventė tęsis. Ją pratęs nuo scenos nulipę tie patys juokdariai – Kalėdų senis, Besmegenis ir dovanėlę gavusi Naminukė Kūtė. Tai bus puikus laikas įteikti kitas Kalėdų senio dovanėles pagrindiniams Raganiukės teatro Kalėdų šventės dalyviams – vaikučiams. Jie galės pabendrauti su pačiu Kalėdų seniu, išgirsti linksmų istorijų, dainų, iš arčiau susipažinti su Naminuke Kūte ir Besmegeniu. Be to, akylasis Besmegenis yra ir puikus fotografas, tad kalėdinės šventės nuotraukų turės visi. Taigi Kalėdos visai šeimai Kaune bus šiltos, linksmos ir labai jaukios.

Papildoma informacija:

Dovanėles, kurias Kalėdų senis įteiks vaikučiams, tėveliai turi pristatyti 40 min. iki spektaklio pradžios. Svarbu ant dovanėlės užrašyti vardą, pavardę, vaiko amžių ir spektaklio datą; į spektaklį – Kalėdų renginį jūs galite ateiti gruodžio 29,  30 dienomis 12 val.  „Romuvos kino“ teatre; plačiau http://www.raganiuke.lt

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA