„Girstučio” baseinas bus pritaikytas aukšto lygio sporto renginiams | Kas vyksta Kaune

„Girstučio” baseinas bus pritaikytas aukšto lygio sporto renginiams

kaunas.lt nuotr.

„Girstutyje“ plytelėmis jau iškloti sporto, apšilimo ir pramogų baseinai, keturios masažinės vonios. Baigiamos kloti ir grindys aplink baseinus. Pramogų baseino dugne iš spalvotų plytelių sudėliotas kylančios bangos motyvas.

Taip pat įrengtas pirčių kompleksas, sutvarkytos persirengimui, dušams ir rūbinėms skirtos patalpos. Netrukus bus įrengta ir pramogų zonoje suplanuota kavinė.

„Olimpinės varžybos čia tikrai nebus organizuojamos. Baseinas atitiks pasaulio ir Europos čempionatams keliamus reikalavimus ir čia vyks aukšto lygio sporto renginiai. Čia bus sumontuota moderni, visus tarptautinius standartus atitinkanti elektroninė laiko matavimo sistema su papildančia įranga. Deja, pastato konstrukcija neleido įrengti dešimties plaukimo takelių ir apribojo žiūrovų vietų skaičių“, – Kauno regiono plėtros tarybos nariams pasakojo Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

„Girstučio“ rūmuose planuojama įrengti ir treniruočių salę penkiakovininkams. Jie galės treniruotis ne tik baseine, bet ir tobulinti savo šaudymo bei fechtavimosi techniką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA