„The Ball & Chain” pradeda antrąją savo vasarą ir kviečia į nemokamą koncertą Kaune | Kas vyksta Kaune

„The Ball & Chain” pradeda antrąją savo vasarą ir kviečia į nemokamą koncertą Kaune

Organizatorių nuotr.

„Šeimyninis duetas“ gal skamba kiek senamadiškai, bet šį faktą Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings pavertė neabejotinu pliusu. Iki smulkmenų išjaustos ir išgyventos melodijos, tekstų, aprangos, grimo, net judesio detalės „The Ball & Chain“ pavertė vienu įdomiausių praėjusių metų atradimų Lietuvos scenoje.

Birželio 29-osios (penktadienio) koncertas taps pirmuoju Jurgio ir Ericos apsilankymu „Ryšių kiemelyje 837“. Duetas tikisi, kad su jais pasimojuoti ateis jau pernai „The Ball & Chain“ atradę kauniečiai, ir užtikrina, kad per metus tikrai patobulėjo, stabilizavosi ir scenoje jaučiasi dar užtikrinčiau.

Penktadienio koncertas bus viena iš nedaugelio progų šią vasarą šeimyninį duetą pamatyti laikinojoje sostinėje. Grandiozinių turų atsisakę muzikantai gerbėjus kviečia į jaukius vakarus, kurių verta laukti – toks bus ir birželio 29-osios susitikimas „Ryšių kiemelyje 837“. Čia tikrai nuskambės „Machine Gun“, „Without You“ ir kitos mielai niūniuojamos dainos, kurių kiekis, kaip teigia „The Ball & Chain“, nuo praėjusios vasaros padvigubėjo.

Kaip teigia patys atlikėjai, visus kviečia ateiti ne dėl to, kad renginys nemokamas, o dėl to, kad nori būti liudininkais, kaip mes per metus patobulėjome.

Reginio pradžia 19 val. Nemokamai. Rotušės a. 20, Kaunas. Ryšių kiemelis 837

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA