„Einam Kaunas” sugrįžta! | Kas vyksta Kaune

„Einam Kaunas” sugrįžta!

Archyvo nuotr.

Nemokamų renginių ciklas „Einam Kaunas“ sugrįžta į Laisvės alėją. Birželio 7-osios vakarą kauniečiai bei miesto svečiai vėl kviečiami į nemokamą koncertą prie kino teatro „Romuva“. Šiltuoju sezonu prie legendinio kino teatro bus surengti šeši nemokami gyvos muzikos vakarai. Sugrįžtantį „Romuvos pasažo” ciklą atidarys ypatingas elektro akustinis Eglės Sirvydytės ir Aivaro Ruzgo projektas mmpsuf.

Projektas mmpsuf apibūdinami kaip tai, kas atkeliauja iš „Europos mėnulio” Islandijos, kur groja kas antras šios salos pilietis. Svajinga ir rami asketiška elektronika, šiuolaikinė klasikinė muzika. Projektą sudaro Eglė Sirvydytė ir Aivaras Ruzgas, drauge sujungę jėgas ir sėkmingai išleidę du albumus.

Klausant pirmąjį trapų, vėsų, tačiau jaukų ir artimą albumą „Expeditors”, apima malonus jausmas, kad jis yra išbaigtas – kūriniai dera tarpusavyje, dizainas puikiai tinka prie kūrybos, o kūriniai puikiai perteikia tą svajingą-mistinę-kosminę nuotaiką.
Savo ekspediciją grupė pratęsia lygiai po metų su „Retina” ir pasiekia nervinį, juntamąjį akies obuolio sluoksnį. „Muzika yra matoma“, teigia du gerai žinomi pogrindžio veikėjai ir, anot Ore.lt apžvalgininko Gintaro Rožės, pateikia geriausią šių metų Lietuvos albumą.

Koncerto pradžia 20:30 val.

Kituose birželio „Romuvos pasažo” nemokamuose susibūrimuose:
06 21 AVaspo (experimental / electro / poetry / pop)
06 28 Rasabasa (alternative / dream pop / shoegaze)

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA