Skyrybos be konfliktų nepraėjo: Martinavičiai atsidūrė policijos komisariate | Kas vyksta Kaune

Skyrybos be konfliktų nepraėjo: Martinavičiai atsidūrė policijos komisariate

delfi.lt 2018/09/18 20:23
M. Jurkutės nuotr.

Šiuo metu besiskiriantys Sigitas ir Natalija Martinavičiai išgyvena ne pačius geriausius laikus. Pora ne tik pasuko skirtingais keliais, tačiau vis dažniau atsiduria ir dėmesio centre. Šįkart, žiniasklaidos duomenimis, jie dėl galimai įvykusio naujo konflikto atsidūrė Kauno policijoje.

DELFI šaltinių teigimu, abu sutuoktiniai policijos komisariate dėl neįvardijamų nesutarimų atsidūrė pirmadienį. Galimai įvykusį poros konfliktą dabar narplioja pareigūnai.

Yra žinoma, kad policija gavo vyro (gim. 1968 m.) ir moters (gim. 1977 m.) pareiškimus dėl galimai naudoto abipusio smurto. Abiejų asmenų atžvilgiu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus.

Abu tyrimai yra vykdomi pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d., kuri skelbia, kad dėl fizinio skausmo sukėlimo arba nežymaus sveikatos sutrikdymo gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

DELFI susisiekus su N. Martinavičienės advokatu Gintu Gustaičiu, situacijos komentuoti jis nepanoro. „Pačiai Natalijai skambinkite. Be jos nieko negaliu sakyti“, – teigė jis. Tiesa, nuo antradienio ryto su verslininke susisiekti nepavyksta – N. Martinavičienės telefonas yra išjungtas.

Paskambinus S. Martinavičiaus advokatui Gyčiui Jalinauskui, šis teigė nežinąs apie incidentą: „Galiu paaiškinti tik tiek, kad mano klientas tikrai nėra areštinėje, jis yra laisvas ir laimingas.“

Pasiteiravus, ar pastarosiomis dienomis jo klientas galėjo būti policijos komisariate, advokatas nuo tikslaus atsakymo išsisuko: „Šito negaliu pakomentuoti. Nežinau, ar jis buvo pakliuvęs į policijos akiratį, ar ne. Man tokios aplinkybės nėra žinomos.“

Paklausus, ar šiuo metu yra įmanoma susisiekti su vis dar oficialiu N. Martinavičienės sutuoktiniu, advokatas patikino, kad taip: „Bandykite, aš susisiekiu.“ Nepaisant to, į žurnalistų skambučius S. Martinavičius atsiliepti nepanoro.

Primename, kad tai ne pirmas kartas kai sutuoktinių poroje kyla konfliktai. Ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš sutuoktinę pradėtas dar šių metų balandžio mėnesį.

„Nelabai galiu komentuoti, nes vyksta tyrimas. Galiu tik patvirtinti, kad yra tokia byla. Tyrimas vyksta seniai. Kardomoji priemonė jam yra pratęsta“, – tuomet DELFI kalbėjo N. Martinavičienė.

Tuo metu verslininkei skyrybų byloje atstovaujantis advokatas G. Gustaitis taip pat DELFI patvirtino apie vykstantį ikiteisminį tyrimą ir kardomają priemonę, pritaikytą S. Martinavičiui.

„Teismas yra įpareigojęs S. Martinavičių gyventi skyrium nuo šeimos. Jis yra įtariamas smurtu. Bylos kol kas nėra teisme, jam tik pareikštas įtarimas“, – kalbėjo G. Gustaitis.

Prokuroras Marius Kazlauskas, paprašytas atskleisti, kodėl kardomoji priemonė S. Martinavičiui pratęsta, sakė: „Motyvai tokie, kokie ir būna tokiose bylose. Kardomoji priemonė buvo paskirta tam, kad būtų užtikrinti nukentėjusiosios interesai. Kadangi buvo teismo nustatytas terminas, jis baigėsi, bet byla dar nėra išspręsta iki galo, nepriimtas procesinis sprendimas, prokurorui nebuvo kur dėtis, teko prašyti kardomąją priemonę pratęsti.“

Natalija ir Sigitas Martinavičiai kartu praleido daugiau nei 10 metų. Abiems ši santuoka yra antroji. Pora turi du vaikus.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA