Magistralėje susidūrus vilkikams vienas apvirto: vairuotojams prireikė medikų (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Magistralėje susidūrus vilkikams vienas apvirto: vairuotojams prireikė medikų (papildyta)

Kauno apskrities VPK nuotr.

Antradienio naktį kelyje – nelaimingas atsitikimas. Susidūrus dviems sunkiasvorėms transporto priemonėms, vairuotojams prireikė medikų pagalbos.

[galerija kiek=”4″]

Pasak policijos, balandžio 17 d., apie 00.40 val. kelyje A1 Klaipėda-Kaunas-Vilnius, netoli Jakštonių kaimo, susidūrė vyrų (gim. 1985 m. ir 1976 m.) vairuojami krovininiai automobiliai „Volvo“. Vienas apvirto, rūko dūmai.

Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovų teigimu, krovininis automobilis „Volvo“ buvo nuvirtęs nuo kelio važiuojamosios dalies, o kitas sunkvežimis „Volvo“ stovėjo ant kelio.

Iš apvirtusio vilkiko vairuotojas buvo išlaisvintas iki atvykimo. Po eismo įvykio 150 kv. m plote išsiliejo tepalai ir degalai. Atjungti akumuliatoriai, nuvalyta kelio danga.

Vienas iš vilkiko vairuotojų (gim. 1985 m.) pristatytas į gydymo įstaigą apžiūrai, po to išleistas gydytis ambulatoriškai. Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai blaivūs. Eismo įvykio aplinkybes aiškinasi Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Papildyta 14.22 val.

Socialiniame tinkle vairuotojai praneša, kad nuvirtusi transporto priemonė šalikelėje pragulėjo visą naktį. Antradienį, apie vidurdienį, imtasi krovinį perkelti į kitą sunkvežimį.

Antradienio dieną greitkelyje sunkvežimis vaduotas iš griovio / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Į avarijos vietą taip pat atvyko sunkiasvorė technika, skirta ištraukti sudaužytai mašinai iš griovio. Pirmoji eismo juosta Vilniaus kryptimi, ties Jakštonimis, buvo uždaryta – čia darbavosi ir policijos ekipažas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA