Sujudimas socialiniame tinkle – į Oksanos grožio kursus Kaune nori patekti begalė vyrų | Kas vyksta Kaune

Sujudimas socialiniame tinkle – į Oksanos grožio kursus Kaune nori patekti begalė vyrų

DELFI nuotr.

Kovo pradžioje Oksana Pikul-Jasaitienė ruošiasi pasidalinti turtingomis makiažo žiniomis Kaune. Viskas lyg ir aišku, keistai išsiskiria tik viena detalė – kauniečiai pastebi, kad pagal „Facebook“ sukurtą renginį seminare daugiausia dalyvauti ketina vyrai.

Socialiniame tinkle nurodoma, kad Oksana seminare dalinsis vizažo gudrybėmis, kurias tobulina jau 13 metų. Atskirai aptartas bus kiekvienos veido dalies gražinimas, bus įteikti ir dalyvavimą patvirtinantys pažymėjimai.

Siūlomos trys programos skirtingu teorijos ir praktikos santykiu – galima spėti, kad 6 valandų trukmės kursai bus padalinti į tris dalis po 2 valandas.

Peržvelgus renginio puslapyje paspaudusiųjų „Dalyvausiu“ sąrašą, aiškėja, kad iš 55 (peržvalgos metu) jame esančių žmonių bent 40 yra vyrai.

Seminaro dalyvių sarašas / D. Luko „Facebook“ paskyros nuotr.

Ir ne šiaip kokie – čia rasite „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovą Valdą Lopetą, viešųjų ryšių specialistą Mantą Bertulį, rašytoją ir aktorių Mindaugą Valiuką ar pilietiškąjį „Kas vyksta Kaune“ pagalbininką Ramūną Kazakevičių.

Galbūt Oksanos kursuose jie semsis įkvėpimo pjesėms, efektyviai bendrovių komunikacijai ir miesto problemų ieškojimams, o gal tikrai mokysis ryškių antakių ir dekoltė paslapčių.

Susisiekus su „Aleksejėvič Adam Studio“, kur vyks mokymai, „Kas vyksta Kaune“ buvo patvirtinta, kad seminaro kontingentą praktiškai sudaro vien moterys, o dalyvaujančiųjų sekcija „Facebook“ tinkle – geras būdas pajuokauti.

Visgi tikslaus užsiregistravusiųjų, tarp jų – ir vyrų, skaičiaus studijos vadovas neatskleidė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA