Girstučio baseinas pulsavo karšta Havajų dvasia | Kas vyksta Kaune

Girstučio baseinas pulsavo karšta Havajų dvasia

Organizatorių nuotr.

Pastarosiomis dienomis pažvelgus už lango į baltas sniego pusnis ir iš lėto krentančias snaiges, pasidaro itin jauku sėdėti šiltame kambaryje su arbatos puodeliu, susisukus į pati šilčiausią pledą. Taip besėdint smagu mintimis nuklysti į vasaros prisiminimus: jūra, saulė, šiluma, nerūpestingi nuotykiai… Ir, žinoma, patogiausia apranga: maudymosi kostiumėlis, lengvas vėjyje plazdantis sijonas ar medvilniniai marškinėliai.

[galerija kiek=””]

 

Tenka pripažinti, kad per žiemą bent kartą norėtųsi pabėgti į vasarą ir pasikrauti jos energijos. Tokia galimybė yra arčiau nei už kelių tūkstančių kilometrų. Praėjusį šeštadienį tuo galėjo įsitikinti draudimo brokerių bendrovės „FT Broker“ kolektyvas, kurie Kauno „Girstučio“ baseine atšventė patį karščiausią – havajietišką įmonės Kalėdinį vakarėlį.

Vasara yra gerai, tačiau havajietiška vasara – dar geriau! Palmių, vandens ir spalvotų gėlių girliandų apsuptyje akimirksniu persikeli į tolimus ir egzotiškus kraštus, o skambant Polinezijos ritmams, kūnas savaime pradeda judėti. Būtent taip ir prasidėjo išskirtinis įmonės vakaras. Kiekvieną atvykusį šventės dalyvį pasitiko tropiniai kokteiliai, tad net savo skonio receptoriais buvo galima pajusti tikro havajietiško gyvenimo skonį.

Vos tik susirinko visi kolegos, prasidėjo vakaro pramogos. Kiekvienas šventės dalyvis pirmiausia turėjo pasirūpinti derama vakarėlio temai išvaizda, taigi havajietiškų gėlių karolių vėrimas buvo smagi proga, kuri suvienijo dalyvius bendram projektui. Svečiai ne tik skubėjo susiverti karolius sau, tačiau draugiškai padėjo vieni kitiems, kol galiausiai baseino teritorija mirgėte mirgėjo nuo spalvingų šventės dalyvių.

Kol vieni vakarėlio svečiai darbavosi prie karolių, kiti skubėjo į masažo studiją. Viso vakarėlio metu šventės dalyvių laukė masažo specialistės, kurios suteikė galimybę visiems norintiems atsipalaiduoti po sunkių darbų ir pasikrauti jėgų ne tik šiam vakarui, bet ir visai ateinančiai savaitei. Prigulus ant masažo stalo ir užmerkus akis rodos galėjai girdėti čia pat ošiant vandenyną.

Tęsiant vakarėlį, atėjo metas ir išskirtiniam bei nepamirštamam havajietiškų hula šokių pasirodymui. Visos šventės merginos ir moterys jau prieš prasidedant pasirodymui puošėsi margaspalviais šiaudų sijonai ir ruošėsi išmokti šio magiško šokio paslapčių. Hula kolektyvo vadovė Kristina, trumpai supažindino vakaro svečius su šio šokio istorija, papasakojo apie kiekvieno judesio prasmę, todėl buvo gražu gėrėtis plastiškais šokėjų judesiais ir tuo pačiu pažinti tolimos šalies tradicijas. Po kiekvieno pasirodymo šventės dalyviai mokinosi vis naujų judesių, kol galiausiai besibaigiant pasirodymui visi kartu sušoko kalėdinį hula šokį.

Nors pramogų buvo gausu, jos dar nesiruošė baigtis. Po nepamirštamos šokio pamokos, dalyviai turėjo laisvo laiko užkąsti, paplepėti, aptarti įspūdžius. Didžioji dalis vyrų pertraukėlės metu iškart nuskubėjo aktyviai praleisti laiką ir pasiplaukioti su irklentėmis, o damos toliau mėgavosi masažais, pirties malonumais, baseino gaiva, taip pat išbandė ir vyrų išmėgintą pasiplaukiojimą su irklentėmis. Šalia budintys gelbėtojai buvo visada pasiruošę pakonsultuoti ir tuo pačiu pasaugoti visus plaukimo entuziastus. Tai buvo puiki proga sukaupti plaukiojimo įgūdžius, bus galima panaudoti Ramiajame vandenyne, kurnors prie Havajų krantų.

Beje, kokia šventė be dovanų? Dovanėlių žvejyba, tapo dar viena vakaro atrakcija. Gudriausi ir greičiausi šventės dalyviai savuosius prizus galėjo atsiimti tik panėrę į didžiojo, 50 metrų baseino, gelmes. Laimikis buvo kuo įvairiausias ir sukėlė šypseną kiekvieno vakarėlio svečio veide.

Toliau skambant muzikai ir aidint pokalbių šurmuliui šventė tęsėsi iki pat vėlumos… O nubudęs ryte kiekvienas šios nepakartojamo renginio dalyvis neabejotinai jautėsi kaip sugrįžęs iš gerų atostogų, rašoma atsiųstame pranešime spaudai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA