Ukrainiečių grupė „TaRuta“ Kovo 11-ąją kviečia minėti akustiniame koncerte | Kas vyksta Kaune

Ukrainiečių grupė „TaRuta“ Kovo 11-ąją kviečia minėti akustiniame koncerte

Grupės „TaRuta“, R. Tenio nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną kartu paminėti kviečia ukrainiečių folkroko grupė „TaRuta“, surengsianti akustinį koncertą bei žvakių aukcioną „Parake“.

Ukrainiečių folkroko grupė Lietuvoje koncertuoja jau nuo 2014 metų, kai prasidėjo Maidano įvykiai. Prasidėjus plataus masto karinei agresijai prieš Ukrainą, dabar „TaRuta“ grupės nariai lankosi Lietuvoje kaip savo regiono Teritorinės gynybos atstovai, kartu su lietuvių savanoriais renka labdarą pabėgėliams ir reikalingą pagalbą savo šalies kariuomenei.

Grupės „TaRuta“ nariai (Olena, Jevgenas, Rostislavas, Tarasas, Dmitro ir Jarina) visų lauks „Parake“, kur apkasų žvakių fabrikėlis bus transformuotas į jaukią koncertinę erdvę.

„Suaukoti koncerto ir žvakių aukciono pinigai bus skiriami tinklų pynimui ir generatoriaus pirkimui į Ukrainą. Bilietai bus gražūs, galima pirkti ir du ir tris.

Surinktos lėšos bus panaudotos tinklų gamybai, generatoriaus pirkimui. 1 euras prilygsta 1 metrui pagrindo tinklo pynimui. Viso reikia 600 metrų pagrindo“, – pranešama „Facebook“ renginio aprašyme.

Koncertas vyks kovo 11 d., 18.30 val. Renginį organizuoja „Parakas“ ir VšĮ „Kauno tvirtovės parkas“. Daugiau informacijos čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA