Įžūli vagystė Kaune: prašo padėti surasti nusikaltėlį | Kas vyksta Kaune

Įžūli vagystė Kaune: prašo padėti surasti nusikaltėlį

Kovo 30 d. Kaune, KTU Studentų miestelyje, buvo įvykdyta vagystė – pavogta elektrinio dviračio baterija. Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas dalijasi įvykusios vagystės vaizdo medžiaga ir prašo padėti atrasti nusikaltėlį.

„Kreipiuosi į Jus su Kaune, KTU Studentų miestelyje, Studentų g. 65, įvykusios vagystės vaizdo medžiaga. 2024-03-30 dieną, apie 04.00 val. nakties, jaunas asmuo pavogė mano elektrinio dviračio bateriją. Galbūt galėtumėte pasidalinti šia medžiaga ir padėti atrasti nusikaltėlį?

Pavogta: Polly DP-6 baterija, KT-LCD3 ekranėlis, 48V 35A variklio valdiklis, valdiklio krepšys. Taip pat sugadinta dviračio spyna, baterijos tvirtinimo detalė bei nutrauktas vienas laidas ir apgadintas variklio laidas“, – nupasakojo nuostolius patyręs dviračio savininkas.

Kaip matyti vaizdo įraše, priėjęs šalia stovinčio elektrinio dviračio, galimas vagišius iškart prie „darbų“ nekibo – pastovyniavo, apsidairė į visas šalis ir tik tuomet nusprendė imtis veiksmų.

Pasak nuo vagišiaus nukentėjusio vyro, turtinė žala siekia maždaug 500 eurų.

Pavogti daiktai / Skaitytojo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė naujienų portalui patvirtino, kad kovo 30 d. apie 09.00 val. pastebėta, jog Kaune, Studentų g., pavogta dviračio baterija.

„Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. (dėl vagystės)“, – komentavo O. Vaitkevičienė.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA