Oficialu: D. ir V. Montvydų santuoka nutraukta | Kas vyksta Kaune

Oficialu: D. ir V. Montvydų santuoka nutraukta

delfi.lt 2024/03/28 17:11
Asociatyvi / T. Vinicko nuotr.

Donato Montvydo ir žmonos Veronikos skyrybų byloje padėtas taškas. Ketvirtadienį baigtas nagrinėti jųdviejų skyrybų procesas.

„Vilniaus miesto apylinkės teismas 2024-03-04 gavo pareiškėjų Donato Montvydo ir Veronikos Montvydienės prašymą nutraukti santuoką abiejų sutuoktinių bendru sutikimu.

2024-03-28 d. teismo posėdyje rašytinio proceso tvarka ši civilinė byla buvo išnagrinėta.

Teismas, vadovaudamasis Lietuvos Respublikos civilinio kodekso 3.51-3.54 straipsniais ir Lietuvos Respublikos civilinio proceso kodekso 538-541 straipsniais, nusprendė pareiškėjų prašymą patenkinti“, – Delfi komentavo teismo pirmininko tarnybos atstovas ryšiams su visuomene Giedrius Janonis.

Kad poros skyrybų prašymas pasiekė teismą, paaiškėjo vasario pabaigoje.

Delfi primena, kad jau kurį laiką netilo kalbos apie dainininko ir šokėjos byrančią santuoką. Šia tema neseniai prabilo pats žinomas vyras.

Savo mintimis D. Montvydas pasidalino socialiniuose tinkluose. Jis teigė, kad nors ir skiriasi su žmona, šeima jiedu išliks visą gyvenimą.

„Esu priėmęs sprendimą nekalbėti viešai apie savo asmeninį gyvenimą, bet pastaruoju metu jaučiu, kad tai suteikia per daug vietos kalboms, kurios žeidžia mane ir mano šeimą.

Pasirinkau likti viešu asmeniu dėl meilės muzikai ir kūrybai, niekada nesiekiau dirbtinai sukurto dėmesio ar populiarumo. Šia žinute dalinuosi ne tam, kad žmonės atkreiptų dėmesį į mano talentą, pasiekimus ar vertybes, bet visų pirma, norėdamas apsaugoti ir nuraminti savo artimuosius.

Šiuo metu aš ir mano žmona Veronika esame skyrybų procese, tačiau kartu sukūrę tiek daug – šeima mes būsime visą gyvenimą. Ši moteris yra mano nuostabiausių pasaulyje vaikų mama, mano daugumos didžiausių gyvenimo įvykių palaikytoja, mano antra pusė, su kuria ir toliau palaikome draugišką, mylintį santykį, o už galimybę pajausti šiuos tikrus dalykus būsiu dėkingas visą gyvenimą.

Gerbiančių mane ir mano šeimą, prašau nespekuliuoti bei neieškoti priežasčių. Visi gandai, kuriuos esu girdėjęs, tik patvirtina, kodėl šių dienų pasaulis yra toks nesaugus, paviršutiniškas ir neatsakingas. Matyt, ši žinutė taip pat daug nepakeis, bet iš pagarbos sau negaliu likti tik stebėtojo pozicijoje.

Palaikau LGBT bendruomenę, kaip ir jai priklausantį savo draugų ratą, tačiau aš pats visada buvau ir esu tikras dėl savo orientacijos. Niekada neturėjau potraukio ar santykių su vyrais. Buvau ir liksiu ištikimas moterims. Būtent tokį save pažįstu ir jaučiu.

Neturiu jokio pagrindo teisintis ar dalintis šia informacija, nes tai yra kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas – nepaisant to, norėjau tam padėti tašką.

Ši žinutė skirta tik tiems, kam aktualu. Ačiū, kad gerbiate mūsų privatumą. Daugiau komentarų šiomis temomis nebus“, – socialiniame tinkle rašė D. Montvydas.

Delfi primena, kad Veronika ir Donatas susituokė 2013-ųjų rugsėjį. Nedideliame artimųjų rate amžinos meilės priesaikos žodžius ištarusi pora siekė išvengti dėmesio ir šią ypatingą šventę nuslėpti nuo žiniasklaidos ir visuomenės akių.

Pirmagimės Adelės 2013-ųjų spalį susilaukusi pora taip pat nenorėjo pernelyg atvirauti apie šeimą aplankiusį džiaugsmą.

„Šie pokyčiai mūsų gyvenime – laukti ir planuoti. Suprantu, kad ši tema daug kam įdomi, tačiau kol kas daugiau apie tai nepasakosiu. Norime paprašyti gerbti mūsų privatumą. Pakanka pasakyti, kad labai džiaugiamės“, – pasklidus žiniai apie pirmuosius šeimą aplankysiančius gandrus Delfi kalbėjo D. Montvydas.

2017 metais šeima sulaukė antrojo vaiko, berniuko, kuriam suteikė Kajaus vardą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA