„Verslo žinios“ pardavė darbo skelbimų portalą „cv.lt“ | Kas vyksta Kaune

„Verslo žinios“ pardavė darbo skelbimų portalą „cv.lt“

BNS 2024/03/27 14:34
R. Tenio nuotr.

Žiniasklaidos bendrovė „Verslo žinios“ pardavė darbo skelbimų portalą „cv.lt“ Šveicarijos žiniasklaidos grupės „Ringier“ įmonei Estijoje „CV Keskus“, pranešė „Verslo žinios“. Sandorio vertė neatskleidžiama.

„Sprendimas pasitraukti iš e. komercijos nišos parduodant darbo skelbimų portalą „cv.lt“ buvo padiktuotas „Verslo žinių“ ambicijos koncentruotis į B2B (verslas–verslui – BNS) žiniasklaidą ir kitus skaitmeninius produktus, padedančius Lietuvos verslui didinti savo konkurencingumą. (…) Tai leis sutelkti dėmesį į šiemet pradėtą mūsų produktų tarptautinę plėtrą, kurioje įžvelgiame naujų perspektyvų“, – portalo publikacijoje sakė „Verslo žinių“ generalinis direktorius Ugnius Jankauskas.

„Ringier AG“ valdybos nario Axelio Konjacko teigimu, šiuo žingsniu bendrovė įsitvirtina Baltijos šalių rinkose.

„Mūsų tikslas aiškus: norime užimti aukščiausią poziciją darbo skelbimų sektoriuje“, – teigė jis.

„CV Keskus“ taip pat valdo portalus „CVMarket.lt“, „CVKeskus.ee“ ir „CVMarket.lv“.

„Verslo žinios“ leidžia to paties pavadinimo verslo savaitraštį, žurnalą „Verslo klasė“, valdo portalus vz.lt, manopinigai.lt, rekvizitai.lt, valdo skaitmeninius produktus „Darbo teisės vadovas“ ir „Bond HR Assistant“.

80 proc. „Verslo žinių“ akcijų priklauso švedų bendrovei „Bonnier News Business“, 20 proc. – leidinio vyriausiajam redaktoriui Rolandui Barysui.

Šveicarijos žiniasklaidos ir technologijų bendrovių grupei „Ringier“ priklauso apie 140 įmonių 20-yje šalių. Daugiau kaip 80 proc. pelno ji gauna iš skaitmeninio verslo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA