Kauno „Žalgiris“ LKL rungtynėse užtikrintai įveikė „Šiaulius“ | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ LKL rungtynėse užtikrintai įveikė „Šiaulius“

/ BC „Žalgiris“ nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (20-2) komanda toliau užtikrintai žengia „Betsafe-LKL“ čempionate. Andrea Trinchieri auklėtiniai savaitę Šiauliuose užbaigė rezultatu 92:69 (28:19, 19:15, 19:23, 26:12) įveikdami vietos „Šiaulius“ (5-17).

Dvitaškiu susitikimą pradėjo Laurynas Birutis, Edmondas Sumneris įdėjo iš viršaus, o Dovydas Giedraitis ir Brady Manekas pataikė po tritaškį – 10:2. B. Manekas ir Danielius Lavrinovičius pasižymėjo dvitaškiais, po tris taškus surinko Edgaras Ulanovas, Tomas Dimša ir Keenanas Evansas, o penkis įmetė L. Birutis – 28:19.

Per keturias antrojo kėlinio minutes du taškus žalgiriečiams pelnė L. Birutis, o varžovai tuo pasinaudojo ir priartėjo – 30:28. Septyniais taškais tuomet atsakė E. Sumneris, du pelnė Kevarriusas Hayesas, tritaškį smeigė B. Manekas, o K. Evansas įsirašė penkis taškus – 47:34.

Po pertraukos po tritaškį smeigė K. Evansas ir E. Sumneris, L. Birutis įdėjo iš viršaus, tačiau varžovai vėl spurtavo ir skirtumas sumažėjo – 49:55. Dviem tolimais metimais blykstelėjo T. Dimša, tritaškį pataikė ir E. Ulanovas, o dviem taškais kėlinuką užbaigė E. Sumneris – 66:57.

Du tritaškius pataikė B. Manekas, keturiais taškais iš po krepšio pasižymėjo K. Hayesas ir skirtumas vėl augo – 76:62. K. Hayesas pelnė dar keturis taškus, du pridėjo L. Birutis, o po penkis dvikovos pabaigoje surinko Lukas Lekavičius ir D. Giedraitis – 92:69.

„Šiauliai“: Leonardas Thorpe‘as 12 (11 rez. perd., 6 atk. kam., 21 n.b.), Dovydas Romančenko 10, Tomašas Pavelka 9, Shaquille‘as Keithas, Paulius Danusevičius (7 atk. kam.) ir Nojus Mineikis – po 8.

„Žalgiris“: Edmondas Sumneris ir Brady Manekas (4/8 trit.) – po 14, Laurynas Birutis ir Keenanas Evansas – po 11, Tomas Dimša 9.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA