Kaune numatytas neformalus pokalbis su G. Nausėda prie kavos | Kas vyksta Kaune

Kaune numatytas neformalus pokalbis su G. Nausėda prie kavos

BNS / Dominykas Biržietis, Ignas Jačauskas 2024/03/16 10:13
G. Nausėdos „Facebook“ nuotr.

Prezidentas Gitanas Nausėda šeštadienį Kaune susitiks su jį parėmusiais rinkėjais Kaune neformaliam pokalbiui, susitikime taip pat dalyvaus parašą už G. Nausėdą atidavęs parlamentaras, Laisvės frakcijos narys Tomas Vytautas Raskevičius.

Kaip BNS nurodė G. Nausėdos rinkimų štabo vadovas Povilas Mačiulis, renginys šeštadienį vyks Kauno kavinėje „Kultūra“. Dėl riboto vietų skaičiaus į jį kviečiami tik užsiregistravusieji.

„Planuojame, kad dalyvaus apie 30 žmonių, nes sudarome galimybę atvykti pateikusiems savo ekrano nuotraukas su šeimomis“, – sakė P. Mačiulis.

Pasak jo, vyks „šilta, improvizuota diskusija“ be darbotvarkės, numatytas neformalus pokalbis su G. Nausėda prie kavos.

„Tikriausiai, kiekvienas turės klausimus ir temas, kurias atsineš, kažko paklaus prezidento, kažko paklaus prezidentas“, – nurodė P. Mačiulis.

Susitikime šią savaitę pareiškė dalyvausiantis Laisvės partijos atstovas T. Raskevičius, jis savo „Facebook“ paskyroje skelbė šeštadienį Kaune gersiantis kavą su prezidentu.

Vasario pabaigoje G. Nausėda paskelbė įrašą, kuriame teigė mielai išgersiantis kavos su keletu asmenų, kurie pasirašys už jo dalyvavimą prezidento rinkimuose, tai yra, su 5000-tuoju, 7500-tuoju, 10000-tuoju, 15000-tuoju ir 20000-tuoju pasirašiusiuoju. Jis paragino tokiais tapusius žmonės atsiųsti tą įrodančią ekrano nuotrauką.

T. Raskevičius tvirtino tapęs 15 000-uoju rinkėju, internetu pasirašiusiu už G. Nausėdą.

Po to, kai Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) sulaukė skundų dėl minėto kvietimo, prezidentas jį patikslino – sakė kviesiantis susitikti kavinėje, ne darbo metu, o už kavą pokalbio dalyviai turėsiantys susimokės asmeniškai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA