„Crvena zvezda“ griežtai sureagavo į sirgalių elgesį per rungtynes su Kauno „Žalgiriu“ | Kas vyksta Kaune

„Crvena zvezda“ griežtai sureagavo į sirgalių elgesį per rungtynes su Kauno „Žalgiriu“

Lrytas.lt 2024/02/10 18:07
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (11/15) penktadienio vakarą Eurolygos mače Serbijoje įveikė vietos Belgrado „Crvena zvezda“ (10/16), o tiek mačo metu, tiek po rungtynių aikštelę skriejo įvairūs daiktai. Šeštadienio popietę klubas sureagavo į įvykusį incidentą.

„Žalgiris“ po dramatiškos kovos 93:91 įveikė Serbijos grandus, o šeštadienį „Crvena zvezda“ klubas sureagavo į nesuprantamą sirgalių elgesį.

Primename, kad į aikštelę skriejo įvairūs daiktai, teisėjai išeidami iš rungtynių buvo apgaubti apsauginių, kurie stengėsi, jog arbitrai aikštelę paliktų saugiai.

„Crvena zvezda klubas, nepaisant visko, kas įvyko rungtynėse ir kaip jos baigėsi, gailisi įvykusio incidento, kuris įvyko mačo pabaigoje. Incidentas užmėtė šešėlį ant visų klubo bandymų, kad rungtynės įvyktų be nesklandumų.

Klubas bendrauja su kompetentingomis organizacijomis (institucijomis), kurios padėjo surinkti visų žmonių duomenis ir minėti asmenys buvo identifikuoti.

Atsižvelgus į teisinius veiksmus ir vidines klubo taisykles, klubas anuliuos incidentą sukėlusių žmonių abonementus ir uždraus dalyvauti „Crvena zvezda“ rengiamose rungtynėse“, – rašoma Belgrado klubo pranešime.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA