„Era Esthetic“ gydytoja apie TEST plaukelių šalinimo procedūros svarbą: „Vienos taisyklės, kuris lazeris tinkamiausias – nėra“ | Kas vyksta Kaune

„Era Esthetic“ gydytoja apie TEST plaukelių šalinimo procedūros svarbą: „Vienos taisyklės, kuris lazeris tinkamiausias – nėra“

Ieva Štarienė / Organizatorių nuotr.

Besibaigianti žiema – paskutinė galimybė tinkamai pasiruošti su artėjančiu šiltuoju sezonu sugrįšiančioms vandens, saulės vonių ir aktyvaus laisvalaikio pramogoms. Šiuo laikotarpiu viena populiariausių procedūrų estetinės medicinos klinikose, ne išimtis ir „Era Esthetic“ klinika – plaukelių šalinimas lazeriu.

Pagrindinis klausimas, kylantis nuo įaugusių plaukelių, sudirgusios odos ir nuolatinių vizitų į depiliacijos salonus pavargusiems klientams – diodinio ar Aleksandrito lazerio procedūras rinktis?

Į šį klausimą atsakyti sutiko Kaune veikiančios, šalyje lyderiaujančios estetinės bei lazerinės medicinos klinikos „Era Esthetic“ gydytoja-dermatologė Ieva Štarienė.

Nors plaukelių šalinimo lazeriu procedūros rinkoje itin populiarios, tebevyrauja ir įvairių baimių, mitų, abejonių. Ką svarbu žinoti dvejojantiems

Plaukelių šalinimo lazeriu procedūros garantuoja kasdieninį komfortą – leidžia jaustis laisviau, labiau savimi pasitikėti, pamiršti įaugusius plaukelius bei sudirgusią odą. Jau daugiau nei 15 metų šias procedūras atlikdami su pažangiausiais pasaulio lazeriais galime patikinti, jog šis plaukelių šalinimo metodas yra ne tik efektyviausias, bet ir visiškai saugus.

Į ką rekomenduočiau atkreipti dėmesį kiekvienam pradedančiam rinktis tinkamiausią vietą procedūroms? Siūlyčiau rinktis kliniką, kurioje turėtumėte galimybę išbandyti abu populiariausius lazerius – tiek diodinį, tiek Aleksandrito.

Antra, svarbu įvertinti ir lazerio galią. Maksimalų efektą užtikrina tik galingiausi diodiniai bei Aleksandrito lazeriai. Pavyzdžiui, „Era Esthetic“ klinikose geriausiam rezultatui pasiekti naudojame JAV pagamintus, pasaulyje vienus pažangiausių „Candela Medical“ Aleksandrito ir diodinį lazerius. Pastarasis šiuo metu Lietuvos rinkoje – brangiausias. Jokio diskomforto, greitas procesas ir ilgiems metams į priekį išspręsta nepageidaujamų plaukelių problema.

„Era Esthetic“ klinika / Organizatorių nuotr.

Kodėl svarbu išbandyti abu lazerius? Kokios priežastys lemia, kodėl vieniems klientams tinkamesnis Aleksandrito, o kitiems – diodinis lazeris?

Visi esame skirtingi – skiriasi mūsų odos bei plaukelių tipas, plaukuotumas, odos jautrumas. Atitinkamai, nėra vienos griežtos taisyklės, kuris lazeris būtent jums veiks geriausiai. Bene didžiausią įtaką turi odos ir plaukelio spalva. Pavyzdžiui, tamsaus plaukelio ir šviesios odos savininkams vienareikšmiškai geriausią ir greičiausią efektą suteiks Aleksandrito lazeris. Dėl šios priežasties jis pasaulyje sulaukia daugiausiai simpatijų.

Visgi tikėtina, jog tamsesnio ar rausvesnio odos atspalvio klientams labiau tinkamas bus diodinis lazeris, kuris dėka ilgesnės lazerio bangos, veikia tarsi chameleonas – prisitaiko prie įvairių odos pigmentų.

Minėjote apie bandomąją procedūrą. Kaune esate vienintelė klinika, siūlanti TEST paslaugą. Kodėl ji reikalinga? Ar ji aktuali kiekvienam?

Klinikoje turime abu lazerius, tad klientams galime sukurti išskirtines sąlygas – pakviesti išbandyti abu.

Kiekvienas klientas – unikalus. Skiriame daug dėmesio, kad įvertintumėme būtent jo odos tipą, problemas bei poreikius ir tokiu būdu pasiūlytumėm jam tinkamiausią ir efektyviausią lazerį. Dėl šios priežasties kiekvienam klientui suteikiame galimybę pabandyti abi technologijas ir pasikonsultavus su gydytoju nuspręsti, kuri iš jų efektyviausiai padės ilgam laikui atsikratyti nepageidaujamų plaukelių.

TEST procedūros metu pažymėtos vienodo plaukuotumo bei odos spalvos zonos paveikiamos Aleksandrito bei diodiniu lazeriais. Tokiu būdu galima tinkamai įvertinti kurioje zonoje sukurtas efektas – priimtinesnis, ir pasirinkti tolimesnį procedūrų kelią.

„Era Esthetic“ klinika / Organizatorių nuotr.

Akcentavote, jog svarbu ne tik lazerio tipas, bet ir galingumas. Klientų atsiliepimai iliustruoja, jog jūsų klinika garsėja savo įrenginių kokybe. Kuo jūsų turimi lazeriai tokie išskirtiniai rinkoje?

Abiejų tipų lazeriai pasaulinėje rinkoje yra lyderiai jau daugelį metų. Paprastai kalbant – du geriausi pasaulio plaukelių šalinimo lazeriai prieinami mūsų klinikoje kiekvienam iš jūsų.

Abu lazeriai veikia neskausmingai, klientai tiek procedūros metu, tiek po jos jaučiasi visiškai komfortiškai. Įprastai pakanka šešių procedūrų ir kitą kartą kontroliniam apsilankymui kviečiame susitikti tik už metų.

Turime daug klientų, kurie sėkmingų procedūrų rezultatais džiaugiasi daugiau nei dešimtmetį.

Žiema keliauja į pabaigą. Ar pradėjus dabar, dar galima suspėti atsikratyti nepageidaujamų plaukelių iki vasaros?

Didžiąja dalimi atvejų – tikrai taip. Visi žmonės skirtingi ir priklausomai nuo hormoninio fono, odos spalvos pokyčių, plaukuotumo bei kitų veiksnių, procedūrų kiekis gali varijuoti.

Kaip minėjau, įprastai, norint panaikinti iki 95 proc. plaukelių, pakanka suplanuoti šešias procedūras. Rekomenduojami intervalai tarp jų – 5-8 savaitės. Tiesa, dažniausiai jau po pirmųjų trijų susitikimų pašalinama iki 80 proc. nepageidaujamų plaukelių.

Tad tikrai kviečiu suskubti, sutarti laiką TEST procedūrai ir vasarą pasitikti švelnia oda.

Ieva Štarienė / Organizatorių nuotr.

„Era Esthetic“ – jau daugiau nei 15 metų rinkoje lyderiaujanti, didžiausia estetinės ir lazerinės medicinos klinika šalyje , veikianti Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje bei už Lietuvos ribų: Latvijoje ir Vokietijoje. Klinika laikoma daugumos lazerinės bei estetinės dermatologijos procedūrų inovatore ir pradininke.

Tik „Era Esthetic“ klinikoje pirmoji plaukelių šalinimo lazeriu procedūra – testinė. Su gydytojo pagalba klientai pasirenka, koks lazeris – Aleksandrito ar diodinis – jiems tinkamiausias. Aukštos kvalifikacijos, patyrę ir profesionalūs gydytojai-dermatologai bei rinkoje pažangiausias „Candela Medical“ Aleksandrito ir galingiausias šalyje diodinis lazeris užtikrins saugius ir ilgalaikius paslaugų rezultatus.

Plačiau apie plaukelių šalinimo lazeriu procedūrą „Era Esthetic“ klinikoje: https://lazerineklinika.lt/kuri-lazeri-rinktis-aleksandrito-ar-diodini

Kaune kliniką „Era Esthetic“ galima rasti adresu I. Kanto g. 18, verslo centras „Bokštas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA