Kavos mėgėjų „Akropolyje“ laukia išskirtinė sala (foto) | Kas vyksta Kaune

Kavos mėgėjų „Akropolyje“ laukia išskirtinė sala (foto)

„Nespresso“ kavos sala / Organizatorių.

Visame pasaulyje puikios kavos simboliu tapęs šveicarų „Nespresso“ prekės ženklas pagaliau pasiekė Kauną. „Akropolyje“ įsikūrė kavos sala, kurioje šio gėrimo ekspertai supažindins su „Nespresso“ technologijomis ir skoniais.

Iki šiol kapsulės su aukščiausios rūšies kava ir skonių įvairove į Kauną plaukė per užsakymus internetu. Dabar kauniečiai turi savo mėgstamos kavos salą, kurioje juos pasitinka „Nespresso“ kavos ekspertai, atsiveria gėrimo ruošimo inovacijos ir skonių naujovės.

Galioja ypatingi pasiūlymai

Savo klientams „Nespresso“ visuomet siekia suteikti išskirtinę patirtį. „Matome, kad didžioji dalis mūsų kavos mėgėjų gyvena didžiuosiuose šalies miestuose, todėl plėtrai pasirinkome Kauną. „Akropolyje“ suteiksime galimybę patogiai apsipirkti su „Nespresso“ kavos žinovų asmeninėmis konsultacijomis, paragauti plataus kavos asortimento bei iš arčiau susipažinti su siūlomais produktais“, – sako prekės ženklo mažmeninės ir elektroninės prekybos vadovė Baltijos šalims Kristina Žižova.

Pasak jos, Kauno „Akropolis“ yra visiems puikiai pažįstama apsipirkimo ir pramogų vieta, kurią labai lengva pasiekti, todėl nekilo daug klausimų, kur galėtų įsikurti pasaulinio garso prekės ženklas.

„Akropolyje“ klientai galės įsigyti visą „Nespresso“ asortimentą – tiek „Original“, tiek „Vertuo“ sistemos kavos aparatus, tiek kavos kapsulių bei įvairių aksesuarų ar saldumynų, papildančių nepamirštamo skonio kavos akimirkas. Ypatingi pasiūlymai, galiojantys „Nespresso“ klubo nariams el. parduotuvėje, taip pat galios ir apsiperkant „Nespresso“ saloje Kaune.

„Nespresso“ kavos sala / Organizatorių.

Lietuvių skonis sutampa su Holivudo žvaigždės pasirinkimu

K. Žižova pastebi, kad Lietuvoje mėgstamų skonių tendencijos nesiskiria nuo kavos mylėtojų ir kitose šalyse. Favoritai yra „Original“ linijos kavos „Arpeggio“ bei „Ristretto“ – intensyvesnio skonio kavos. Nemaža dalis klientų dar renkasi espreso kavą „Volluto“ – būtent ją savo mėgstamiausia yra įvardijęs „Nespresso“ ambasadorius, Holivudo aktorius George‘as Clooney.

„Nespresso“ atstovė atskleidžia, kad „Vertuo“ kavos aparatus turintys klientai ypač vertina galimybę paruošti didelį puodelį kavos vos iš vienos kapsulės. Natūralu, kad jų pasirinkimų tope yra kavos kapsulės, iš kurių galima pagaminti vadinamojo „Mug“ (230 ml) dydžio kavos puodelį – „Melozio“ ir „Stormio“. Mėgstantys kiek mažesnį puodelį dažniausiai renkasi „Gran Lungo“ (150 ml) tūriui tinkamą „Fortado“ kavos kapsulę.

K. Žižovos įsitikinimu, prekybos vieta „Akropolyje“ klientams suteiks malonių atradimų ir pažinimo džiaugsmo. Tuo pasirūpins „Nespresso“ saloje dirbantys šios kavos ekspertai, turintys turtingą žinių bagažą. Jų tikslas – užtikrinti, kad kiekvienas klientas mėgautųsi išskirtine apsipirkimo patirtimi ir visuomet liktų patenkintas savo pasirinkimais.

„Sudėjus „Original“ ir „Vertuo“ linijų asortimentą, saloje siūloma daugiau nei 60 kavos kapsulių rūšių, tad rinktis tikrai yra iš ko, o mūsų kavos ekspertai visuomet pasiruošę supažindinti ir padėti“, – apibendrina K. Žižova.

„Nespresso“ kavos sala / Organizatorių.

Technologijos suteikia patogumą ir atskleidžia įsimintiną skonį

Visame pasaulyje „Nespresso“ prekės ženklas išpopuliarėjo dėl inovatyvaus požiūrio į kavos gėrimo ruošimą ir gamintojų įsipareigojimo užtikrinti, jog kiekvienoje kapsulėje bus toks pat kiekis aukščiausios kokybės bei skonio šviežios kavos. Gerą skonį ir šviežumą užtikrina kapsulėms naudojamas aliuminis.

„Kai „Nespresso“ įžengė į Lietuvą jautėme žmonių nuostabą, nes ne visi buvo susipažinę su pažangia technologija. Tačiau dabar galime džiaugtis, kad vis daugiau žmonių įvertina patogumą ir be jo jau nebeįsivaizduoja savo kasdienybės. Tai parodė ir „Vertuo“ atsiradimas Lietuvoje – daugelis klientų jau buvo girdėję apie šiuos kavos aparatus bei kapsules, tad labai apsidžiaugė galėdami pagaliau jų įsigyti ir Lietuvoje“, – dalijasi K. Žižova.

Pašnekovė pastebi, kad nuo tada, kai „Nespresso“ atsirado Lietuvoje, šalyje pastebimai išaugo kapsulinių kavos aparatų populiarumas. Žmonės greitai atrado ir ėmė vertinti patogumą, nes šie kavos aparatai reikalauja mažai priežiūros. O nuolat kintantis ir plečiamas kapsulių asortimentas kavos mėgėjams leidžia dar geriau pažinti šį gėrimą, jo skonių ir aromatų natas, mėgautis tobula puta ir konsistencija.

„Nespresso“ kavos sala / Organizatorių.

Tvarus sprendimas

Tvarų gyvenimo būdą vertinantys žmonės visame pasaulyje renkasi „Nespresso“ dėl šios kompanijos įsipareigojimų ir sprendimų tvarumo srityje. Aliuminio kapsulių grąžinimo ir perdirbimo sistema yra pavyzdys, kaip „Nespresso“ skatina savo klientus prisidėti prie tvarumo.

Pastebima, kad Lietuvoje grąžinamų kapsulių kiekis auga, o sala Kauno „Akropolyje“ irgi prisidės prie tvaraus sprendimo palaikymo.

„Nespresso“ kavos sala / Organizatorių.

„Nespresso“ kavos mėgėjai Kaune yra skatinami kaupti panaudotas kavos kapsules ir gali jas grąžinti perdirbimui į prekybos salą arba atlikdami užsakymą el. parduotuvėje, kur tereikia pasirinkti SWAP funkciją ir kurjeris, pristatęs „Nespresso“ užsakymą, iš kliento surinks perdirbimui skirtas kapsules.

Visos „Nespresso“ kapsulės pagamintos iš ne mažiau nei 80 proc. jau perdirbto aliuminio – šis metalas gali būti perdirbamas neribotą skaičių kartų. „Nespresso“ mažmeninės ir elektroninės prekybos vadovė Baltijos šalims atkreipia dėmesį, jog tam, kad kaupti būtų patogiau, galima naudoti ir specialų nemokamą maišelį, skirtą kapsulių kaupimui – jį atsiimti galima saloje arba užsisakyti el. parduotuvėje įsigyjant mėgstamų kavos kapsulių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA