Į Šilainius sulėkė gausios specialiųjų tarnybų pajėgos | Kas vyksta Kaune

Į Šilainius sulėkė gausios specialiųjų tarnybų pajėgos

Antradienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos dėmesį atkreipė į Šilainių mikrorajoną atvykusios gausios specialiųjų tarnybų pajėgos. Kaip paaiškėjo, gausios pajėgos sulėkė dėl bute prisvilusio maisto.

„Gal žinote kas buvo Rasytės gatvėje, kad trys gaisrinės prie daugiabučio ir policija?

Apie kažkokius dūmus kalbėjo. Vis dar jie visi yra vietoje“, – vaizdo medžiaga 18.15 val. pasidalijo naujienų portalo skaitytoja.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas informavo, kad buvo gautas pranešimas apie Rasytės g. 28 juntamą svilėsių kvapą.

„Kol kas neturime informacijos, kas tiksliai degė – gal puodas, gal kažkas kito“, – komentavo Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčiu ugniagesiu, šis patikslino, jog viename iš daugiabučio butų buvo fiksuotas maisto produktų prisvilimas. Pasak budinčio ugniagesio, niekas nedegė, gaisro nebuvo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA