Įspėjimas iš Kauno vairuotojų: nepapulkit! | Kas vyksta Kaune

Įspėjimas iš Kauno vairuotojų: nepapulkit!

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Ketvirtadienio rytą „Kur stovi policija Kaune“ grupės nariai pasidalino klastingos vietos nuotrauka iš Vaišvydavos plento. Pasak kauniečių, ne vienas čia jau patyrė žalos.

„Vaišvydavos pl. Daug automobilių keičiasi ratus, nepapulkit. Padėjom ženklą, kad matytumėt. Policijai pranešta“, – apie 9 val. rašė „Kas vyksta Kaune“ grupės narė.

Viena vairuotoja komentaruose prisipažino įvažiavusi į šią gilią duobę. Nepasisekė ne tik jai. Kiti dėkojo moteriai už įspėjimą ir rūpestį kelyje.

„Šaunuoliai. Išgelbėsit daug lietnykų. Tiesiog Fėja iš didžiosios raidės. Ačiū jums, jūsų dėka išvengiau duobės. Ačiū, Migle, už rūpestį kelyje!“ – rašė vairuotojai.

Tiesa, „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojais, šie nurodė pranešimo apie įvykius Vaišvydavos plente negavę. Galbūt padėjo pastatytas įspėjamasis trikampis.

„Čia verkiant reikia tą gatvę tvarkyt… Siaubas, kas pasidarė“, – komentavo vairuotojai.

Jie taip pat pastebėjo vieną šulinį be dangčio tykant prie „Megos“, antra juosta važiuojant link Vilniaus. Kauniečiai įspėja vairuoti atidžiai.

Primename, kad Kauno savivaldybė įvažiavus į kelio dalyje esančią nepažymėtą duobę ir apgadinus transporto priemonę siūlo kompensuoti žalą. Tam būtina, nenuvažiavus iš įvykio vietos, kviesti policijos pareigūnus, kad šie įformintų įvykį ir nubraižytų schemą.

Tuomet – kreiptis į savivaldybę su šiuo protokolu, transporto priemonės duomenimis, remonto paslaugų sąskaita faktūra, įvykio nuotraukomis, jeigu tokių yra. Būtina išsaugoti pakeistas automobilio detales.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA