Ugniagesių sunkvežimis rėžėsi į stotelę – sužalota moteris | Kas vyksta Kaune

Ugniagesių sunkvežimis rėžėsi į stotelę – sužalota moteris

D. Biržiečio nuotr.

Kauniečiai informavo apie eismo įvykį, kurio metu viešojo transporto stotelę kliudęs ugniagesių sunkvežimis nulėkė į griovį. Stotelėje sėdėjusi moteris patyrė sužalojimus, nukentėjusioji pristatyta į gydymo įstaigą.

„Panemunėje link Zuikinės gaisrinė nunešė sustojimą, vienai moteriai kojos pėda nutraukta… Priskubėjo jie, į upelį įlėkė“, – pranešė skaitytojas Žilvinas.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis patvirtino, kad 12.23 val. gautas pranešimas apie nelaimę Vaidoto gatvėje Panemunėje.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) autocisterna, vykusi į iškvietimą, nesuvaldyta rėžėsi į stotelę bei nulėkė į griovį.

Eismo įvykio metu nukentėjo 1951 metais gimusi moteris. Ji pristatyta į gydymo įstaigą, apie sužalojimų pobūdį nepranešama.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.

„Vykstant į iškvietimą, pataikė ant slidžios kelio dangos ir nesuvaldė automobilio. Kliudė stotelę ir nuvažiavo į griovį. Sužalota viena moteris, ji išvežta į gydymo įstaigą. Ugniagesiai nesužaloti, automobilis dar neištrauktas iš griovio“, – liūdną kolegų išvykimą nupasakojo Kauno PGV operacinio vadovavimo skyriaus specialistas.

Papildyta 14.27 val.

Kaip naujienų portalui nurodė Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja, nukentėjusioji patyrė vienos kojos atvirą lūžį, kitoje nustatyta plėštinė žaizda.

Moteris buvo sąmoninga, stabilios būklės, suteikus pirminę medicininę pagalbą, ji pristatyta į Kauno klinikas.

Papildyta 15.00 val.

Kauno PGV atstovė Džiuginta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad ugniagesiai važiavo į Rusmenių gatvę Vaišvydavoje pagal 12.08 val. gautą pranešimą. Apie nelaimės likvidavimo laiką duomenų dar nėra.

Pagal pranešimą buvo uždūmintas Rusmenių gatvėje esantis namas, kamine degė suodžiai. Ugniagesiai išvalė pakurą, pabudėjo, kol suodžiai išdegė. Dūmų detektoriaus name nebuvo.

Pasak Dž. Vaitkevičienės, į iškvietimą važiavo ne vienas Kauno PGV automobilis, tad pajėgų įvykio vietoje nepritrūko. Vaidoto gatvėje nuo važiuojamosios dalies nuvažiavo vandens pilna autocisterna.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA