Pamatykite: pasirodė įrašas, kaip Dakare vertėsi Gelažninkų ekipažo bagis | Kas vyksta Kaune

Pamatykite: pasirodė įrašas, kaip Dakare vertėsi Gelažninkų ekipažo bagis

tv3.lt 2024/01/07 17:32
/ „Rentway Dakar Team“ nuotr.

Dakaro debiutantei Emilijai Gelažninkienei lenktynės jau galėjo baigtis po prologo penktadienį. Būtent tada jos vairuojamas SSV motobagis pateko į avariją, kai į jį rėžėsi prancūzų ekipažas.

„Esame finiše ir tuo labai džiaugiamės, nes po pirmo išlipimo iš bagio galvojome, kad nebegalėsime tęsti Dakaro dėl sulūžusio bagio. Likus apie kilometrą iki finišo į mus rėžėsi kitas automobilis, buvo plati vieta. Nežinau, kodėl jis mus taranavo.

Ne vieną kartą vertėmės, bet atrodo, kad esame sveiki, tačiau stiklas išdužo, padangos plyšo. Neaišku, kaip bus su bagiu, nors ir važiuoja, bet visas trukčioja. Praradome daug laiko, bet svarbu sveiki ir finiše“, – po prologo penktadienį sakė E. Gelažninkienė.

View this post on Instagram

A post shared by Team Horizon Off-Road (@thor.ssv)

Dakarą galiausiai tęsti ekipažui pavyko, patys lietuviai bei kitas ekipažas irgi nenukentėjo. Visgi bagiai buvo gerokai aplamdyti.

Nors po avarijos pats lietuvių ekipažas suskubo pasidalinti video įrašu iš bagio vidaus, bet praėjus kelioms dienoms po incidento socialiniame tinkle pasirodė minėto incidento įrašas, kuriame jau iš šono matoma, kaip prancūzų ekipažas taranuoja lietuvius.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA