Viena didžiausių šalies valymo įmonių projektui Kaune pasiskolino 2,4 mln. eurų | Kas vyksta Kaune

Viena didžiausių šalies valymo įmonių projektui Kaune pasiskolino 2,4 mln. eurų

BNS 2024/01/03 12:52
„Nebrau“ nuotr.

SEB bankas paskolino 2,4 mln. eurų vienos didžiausių Lietuvoje patalpų valymo ir aplinkos tvarkymo įmonių „Vitaresta“ naujo biuro ir logistikos centro Kaune statybai.

„Įvertinę būsimo pastato didelę energetinę vertę ir techninius sprendimus bei ilgalaikį bendradarbiavimą su įmone, manome, kad centralizuotai teikiamos valymo ir aplinkos tvarkymo paslaugos bus labai naudingos mažinant gamtos išteklių ir įvairių medžiagų naudojimą“, – pranešime teigė SEB valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Eglė Dovbyšienė.

Pasak „Vitarestos“ vykdomojo direktoriaus Povilo Gecevičiaus, investicijos į naują centrą leis išlaikyti augimo tempus, o Kaunas pasirinktas dėl patogios geografinės padėties, nes įmonė teikia paslaugas visoje Lietuvoje.

Naujasis „Vitarestos“ biuras iškils Kauno Eigulių mikrorajone. Jame bus apie 900 kv. metrų ploto biuras ir 370 kv. metrų sandėlių.

„Vitaresta“ teikia valymo ir aplinkos priežiūros paslaugas verslo ir viešojo sektoriaus įmonėms, prižiūri gamybos įmonių, prekybos centrų ir biurų higieną, įmonė veikia ir Latvijoje.

Bendrovėje dirba apie 1,5 tūkst. darbuotojų. „Vitarestos“ pajamos 2022 metais buvo 16,1 mln. eurų – 24 proc. daugiau negu 2021 metais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA